WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €499,-

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Leadgeneratie

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Leadgeneratie

Je aanbod staat, je hebt een geweldig product of dienst. Maar nu hoor je krekels in jouw inbox. Hoe kom je aan (potentiële) kopers? Één woord LEADGENERATIE. Een lead is een consument die interesse heeft getoond in jouw aanbod en zijn of haar contactgegevens heeft achtergelaten. Een lead kan een prospect worden, een potentiële klant die serieus interesse heeft om jouw product of dienst aan te schaffen. Dat is de reden waarom leadgeneratie voor jouw bedrijf van groot belang is. Met als doel een offerteaanvraag of het downloaden van een ebook of brochure wat bijdraagt aan een hogere omzet. Laat jouw bedrijf groeien en maximaliseer je winst dankzij leadgeneratie.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Kosten van leadgeneratie

Wanneer je ondersteuning zoekt bij leadgeneratie kom je vaak aanbieders met torenhoge tarieven tegen. Zonde want een lead is nog niet direct een sale. Bij Nofie staan we voor een goede prijs kwaliteit verhouding. We kijken samen met jou welke leadgeneratie methode het beste aansluit bij jouw bedrijf. Je krijgt hiervoor een offerte op maat. Zo betaal je nooit teveel en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Plan vandaag nog een vrijblijvende meeting in om te bespreken wat jou leadgeneratie mogelijheden zijn!

Leadgeneratie

FAQ LEADGENERATIE

Het is belangrijk dat jouw website aantrekkelijk is voor websitebezoekers. Wanneer we een campagne gaan draaien met als doel het verzamelen van meer leads dan doen wij ook aanbevelingen voor de website. Wil je een pagina of de hele website laten maken? Ook daarbij kan Nofie je adviseren en ondersteunen. De combinatie van een goede website met een leadgeneratie campagne is zeer krachtig.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels dat leadgeneratie voor ieder bedrijf mogelijk is. Of je nu B2B of B2C klanten hebt een MKB’er of multinational bent, donateurs abonnees of nieuwe klanten wilt werven. Wij genereren relevante en warme leads voor jouw bedrijf!

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit als ondernemer is. Wanneer je even voldoende leads hebt waaruit voldoende werk is gekomen dan kun je de samenwerking uiteraard tijdelijk stopzetten. Als je het weer rustiger krijgt kun je op elk gewenst moment de samenwerking voortzetten. Je zit nergens aan vast en je krijgt dankzij een offerte op maat precies wat jouw bedrijf nodig heeft.

Dit is onder andere afhankelijk van de branche waarin je actief bent en de mate van concurrentie binnen jouw vakgebied. Hoe lang het precies duurt voordat je jouw eerste lead hebt is afhankelijk van meerdere factoren. Uiteraard evalueren wij de resultaten maandelijks en passen we de strategie hierop aan.

Leadgeneratie uitbesteden

Een goede campagne om leads te genereren vraagt om specifieke kennis. Een doelgroepanalyse, concurrentieanalyse, zoektermen onderzoek, het in kaart brengen van de klantreis het opbouwen, monitoren en optimaliseren van de campagne en het creëren van een lead magnet. Het bepalen van het juiste campagne type, betaalde advertenties binnen Google, SEA of organische (gratis) bezoekers naar de website trekken via Google. Wanneer je geen kennis hebt van SEO of SEA raden we aan om dit uit te besteden. Lees meer over SEA uitbesteden, en het uitbesteden van SEO. Zodat het advertentiebudget van een Google Ads campagne optimaal benut wordt en je gegarandeerd kwalitatieve leads binnenkrijgt. Want naast het aantal leads is juist de relevantie van de leads van groot belang, daar ligt dan ook onze focus op. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

De voordelen van leadgeneratie uitbesteden:

  1. Je houd meer tijd over om te doen waar je goed in bent, ondernemen. Je bent zelf geen kostbare tijd kwijt aan het genereren van leads.
  2. Er kan een koppeling gemaakt worden met jouw CRM waardoor je data over de lead kunt verzamelen en hem op het juiste moment met het juiste aanbod kunt benaderen. Deze kwalificatie van leads vergroot de kans op succes in de toekomst enorm.
  3. Het benaderen van een lead is veel fijner dan wanneer je koude acquisitie moet uitvoeren.
  4. De resultaten van de leadgeneratie campagne zijn meetbaar.
  5. Je hoeft geen extra personeel aan te nemen hierdoor bespaar je op reiskosten, een werkplek, vakantiegeld etc. Je betaald alleen voor wat je nodig hebt.
  6. De leads zijn van een hogere kwaliteit. Je krijgt wanneer je het uitbesteed warmere, relevantere leads.
  7. Je bent ervan verzekerd dat je op een legale manier leads verzameld. Nofie heeft namelijk up to date kennis van de privacywetgeving.
  8. Lead data wordt door Nofie beheerd en beveiligd.