GENEREER MEER TRAFIC NAAR JOUW SITE

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Linkbuilding Uitbesteden

Genereer meer trafic, sales of leads door linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden 

Linkbuilding is van essentieel belang voor de vindbaarheid van jouw website binnen Google. Het maakt onderdeel uit van Search Engine Optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is een van de 3 SEO pijlers. Wil je hoger scoren en meer relevante bezoekers naar je website trekken dan is het van belang om een sterk linkprofiel op te bouwen, dit vereist specifieke kennis. Linkbuilding is net zo belangrijk als de andere 2 SEO pijlers, content en technische optimalisatie.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Waarom je linkbuilding uitbesteden?

Er wordt vaak gedacht: hoe meer links naar mijn website, hoe beter. Dit is een groot misverstand. Het gaat bij linkbuilding namelijk niet om kwantiteit maar om kwaliteit. Meer links is niet altijd beter. Relevante links van websites met een hoge autoriteit zijn veel waardevoller. Te veel irrelevante links kunnen zelfs nadelig werken wanneer het gaat om vindbaarheid binnen Google, er worden zelfs penaltys uitgedeeld door Google wanneer linkbuilding op een verkeerde manier ingezet wordt. Dit wil je voorkomen want een penalty zorgt ervoor dat je website (tijdelijk) helemaal niet meer vindbaar is binnen de zoekmachine. Het uitbesteden van linkbuilding aan een expert voorkomt een penalty van Google en zorgt voor een strategisch linkprofiel wat is opgebouwd vanuit een diepgaande analyse en een grondig concurrentie onderzoek. Waardoor jouw website hoger gaat ranken binnen de zoekmachine wat zorgt voor meer relevante websitebezoekers en een hogere omzet.

Linkbuilding uitbesteden

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere website, naar jouw eigen website. Omdat andere websites verwijzen naar jouw eigen website wordt dit externe linkbuilding genoemd. Het is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Des te meer relevante, kwalitatieve links je naar jouw eigen website krijgt, hoe hoger de posities zijn die je binnen Google kunt behalen. Google ziet de links naar jouw site namelijk als zeer waardevol. Zeker wanneer de links geplaatst zijn door websites met een hoge pagina of domein autoriteit. Om hoger te kunnen ranken binnen de zoekmachine heeft jouw website namelijk autoriteit nodig. De autoriteit van jouw eigen website wordt verhoogd dankzij linkbuilding.

Maar ook de linkstructuur van jouw eigen website moet in orde zijn. Zodat bezoekers makkelijk kunnen navigeren op jouw website. Ook Google moet jouw website makkelijk kunnen indexeren. Dankzij een goede interne linkstructuur help je Google hier een handje mee. Daardoor zul je hoger ranken in Google. Ook Ook kun je door linkbuilding strategisch in te zetten op je eigen website bepaalde pagina’s meer waarde toekennen. Het optimaliseren van de linkstructuur op de eigen website valt onder interne linkbuilding.

Kosten van Linkbuilding uitbesteden

Investeren in een goed linkprofiel betaalt zich altijd terug. Het zorgt namelijk voor een hogere positie binnen Google, waardoor jij gratis relevante websitebezoekers krijgt. Je vraagt je waarschijnlijk af wat het kost om linkbuilding uit te besteden. Laat je niet afschrikken door torenhoge linkbuilding tarieven in combinatie met jaarcontracten die je regelmatig voorbij ziet komen. Daar hoef je bij Nofie.nl namelijk niet bang voor te zijn. Flexibiliteit en transparantie zijn voor ons erg belangrijk. Daarom bieden we je een linkbuilding pakket op maat, wat tevens iedere maand opzegbaar is.

Neem contact op om vrijblijvend te bespreken welk linkbuilding pakket het beste aansluit bij jouw groeiambities.

10 redenen om Linkbuilding uit te besteden

Linkbuilding is een uitstekende manier om de positie van jouw website binnen Google te verhogen. Mits de richtlijnen van Google gevolgd worden en er een linkprofiel opgebouwd wordt op basis van een uitvoerige analyse en vanuit een sterke strategie. 10 redenen om linkbuilding uit te besteden

1. Niet afhankelijk van advertentiekosten

Linkbuilding verhoogt je organische positie binnen de zoekmachine. Dit zijn de niet betaalde zoekresultaten. Het voordeel is dat je dus geen advertentiekosten betaald. Bij een betaalde advertentiecampagne binnen Google betaal je namelijk kosten per klik.

2. Linkbuilding uitbesteden is goedkoper dan iemand in dienst nemen

Bespaar tijd, geld en energie door linkbuilding uit te besteden. Je hoeft niet te investeren in het inwerken van een nieuwe medewerker. Je bent geen kosten kwijt aan vakantiegeld, een werkplek en reiskosten. Je bent en blijft flexibel aangezien je alleen betaalt voor de linkbuilding werkzaamheden die het beste resultaat op gaan leveren.

3. Een toppositie binnen de zoekmachine

Linkbuilding is geen quick fix. Het duurt een aantal maanden voordat je het effect van linkbuilding gaat ervaren. Na een aantal maanden zul je topposities binnen Google veroverd hebben.

4. Meetbaar resultaat

Nofie.nl maakt precies inzichtelijk wat de linkbuilding activiteiten hebben opgeleverd. Het resultaat is goed meetbaar, de verkregen positie binnen de zoekmachine, het aantal vertoningen en klikken naar de website.

5. Je voorkomt een officiële waarschuwing van Google

Wanneer je linkbuilding uitbesteed ben je ervan verzekerd dat de linkbuilding activiteiten uitgevoerd worden volgens de richtlijnen van Google en dat je geen vervelende penalty ontvangt.

6. Gegarandeerd resultaat

De kans dat je succes behaalt op het gebied van linkbuilding wanneer je niet over specialistische kennis beschikt is vrij klein. Besteed je linkbuilding uit dan krijg je gegarandeerd een krachtig linkprofiel en een hogere positie binnen Google.

7. Kwalitatieve backlinks voor jouw niche markt

Niet alle links zijn relevant voor jouw onderneming. Dankzij een grondige analyse en een uitgebreid concurrentie onderzoek voorafgaand aan het linkbuilden worden alleen kwalitatieve backlinks die aansluiten op jouw niche markt verkregen.

8. Strategische invalshoek

Linkbuilding is een van de 3 SEO pijlers. Nofie.nl is jouw strategische partner die, indien gewenst op strategisch vlak met je meedenkt en je adviseert.

9. Linkbuilding uitbesteden vergroot de autoriteit van jouw merk

Een hogere ranking binnen de zoekmachine straalt vertrouwen en autoriteit uit. Door linkbuilding uit te besteden behaalt jouw bedrijf een toppositie wat bijdraagt aan het vertrouwen in jouw onderneming.

10. Jij bent je concurrent altijd een stap voor

Concurrentieanalyse staat centraal wanneer je linkbuilding uitbesteed bij Nofie.nl. Dit zorgt ervoor dat jij jouw concurrent altijd letterlijk een stap voor bent.

FAQ Linbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een van de 3 SEO pijlers. De overige 2 pijlers zijn technische SEO en content SEO. Wil je jouw volledige SEO strategie uitbesteden? Lees alles over het uitbesteden van SEO.

Linkbuilding is geen quick fix, afhankelijk van jouw branche zul je binnen 3 tot 6 maanden resultaat gaan zien. Nofie.nl bespreekt periodiek de voortgang en de behaalde posities met je.

Nofie.nl stelt op basis van jouw bedrijfsdoelen en groeiambitie een Linkbuilding traject op maat samen, wat maandelijks opzegbaar is. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is onder andere afhankelijk van de branche waarbinnen jouw bedrijf actief is en de mate van concurrentie. Voorafgaand aan de linkbuilding activiteiten wordt daarom altijd een grondige analyse en diepgaand concurrentieonderzoek uitgevoerd.