Organisch in de zoekresultaten? genereer bezoekers zonder advertentiekosten

Onze teksten behalen de eerste pagina voor jouw bedrijf!

Organisch in de zoekresultaten? genereer bezoekers zonder advertentiekosten

Onze teksten behalen de eerste pagina voor jouw bedrijf!

Beter gevonden worden met SEO optimalisatie

Google gebruikt meer dan 200 factoren om te bepalen welke website wat scoort op het gebied van zoekwoorden en trefwoorden. Een groot deel van deze factoren is “live” oftewel op je website. We kunnen deze site kenmerken (inhoud, afbeeldingen, metadata, interne links, etc.) op elke pagina optimaliseren door middel van SEO, zodat jou bedrijf hoger scoort in de rankings! 

WAT IS SEO?

SEO staat voor ‘zoekmachine optimalisatie’. In eenvoudige taal betekent dit het proces van het verbeteren van je site om de zichtbaarheid voor relevante zoekopdrachten te vergroten. Hoe beter je pagina’s zichtbaar zijn in zoekresultaten, hoe groter de kans dat je de aandacht trekt en potentiële klanten naar je bedrijf trekt.

Om zoekmachine optimalisatie nog beter te begrijpen splitsen we het op in drie  onderdelen;

U kunt alle bezoekers van de wereld aantrekken, maar als ze naar uw site komen omdat Google hen vertelt dat u een hulpmiddel voor Apple-computers bent, terwijl u in werkelijkheid een boer bent die appels verkoopt, is dat geen kwaliteitsverkeer. In plaats daarvan wilt u bezoekers aantrekken die  geïnteresseerd zijn in de producten of diensten die u aanbiedt.

Zodra je website de juiste bezoekers genereert is het opschalen daarvan geen probleem. Het is dan slechts een kwestie van hoeveel  leads je aan kan.

Organisch verkeer is al het verkeer waarvoor je geen advertentie kosten hebt. Je betaald dus niet per klik. Het is wel belangrijk om je SEO up-to-date te houden, elke dag veranderen honderden bedrijven hun website het is dus zaak om je website te blijven verbeteren.