WEBSHOP LATEN MAKEN VANAF €699,-
BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Professionele webshop laten maken

Conversiegerichte webshop met een op maat gemaakt design

Een professionele webshop laten maken kan veel verschil maken in de omzet van je bedrijf. Een webshop is niet slechts, zoals vaak wordt gedacht, een handige tool om producten online te kunnen verkopen. Het is ook een middel om reclame te maken op het internet en daardoor extra bezoekers naar je website te trekken. Met de moderne technieken gaat een website naadloos over in een webshop. Je kunt gebruik maken van je eigen vertrouwde vormgeving en het verkoopproces wordt naar jouw wensen ingericht. Daardoor kun je efficiënt werken, terwijl een belangrijk deel van de werkzaamheden geautomatiseerd door de webshop wordt verricht.

Aansluiten op de doelstellingen

Als een bedrijf gaat starten met de verkoop via de website, moet er goed worden nagedacht over het logistieke proces als er eenmaal producten verkocht zijn. Een professionele webshop laten maken bij ons, houdt in dat die wordt afgestemd op de werkwijze in je bedrijf. Dat kan door het voorraadbeheer vanuit de webshop te regelen. Het is dan niet nodig om producten handmatig op non-actief te zetten als ze niet meer op voorraad zijn. Dat gaat automatisch. Ondertussen krijg jij een seintje uit het systeem dat de betreffende producten moeten worden aangevuld in het magazijn. Kortom, wij doen er alles aan om e-commerce ondernemers tevreden te stellen.

Wensen kenbaar maken

De manier waarop bedrijven hun webshop gebruiken kan op allerlei manieren worden ingericht. Bij een webshop die door een kleine ondernemer wordt gerund is het niet nodig om te werken met verschillende niveaus van autorisatie, maar bij grotere bedrijven is dat wel handig. Door middel van autorisatie kan worden geregeld dat niet iedereen zelf producten aan de webshop kan toevoegen. Alle wensen ten aanzien het functioneren van de webshop worden met ons besproken voordat wij met de bouw starten. Na verloop van tijd laten we een demo zien, die je kunt uittesten. Op basis van de feedback die we dan krijgen wordt de webshop voltooid. Uw professionele webshop staat binnen de kortste keren online, met een gebruiksvriendelijk CMS. Daarnaast helpen we je graag met online marketing zodat we potentiële klanten naar je webwinkel kunnen trekken. Goed vindbaar, tevreden klanten, jarenlange ervaring en een uitstekende service, dat is wat je kunt verwachten. Wij benutten de webshop optimaal en kunnen alles uit handen nemen.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!
webshop laten maken

Beheer is eenvoudig

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om met digitale systemen te werken. Een professionele webshop laten maken bij ons heeft als voordeel dat je die gemakkelijk en snel kunt beheren. Eén van de belangrijkste dingen is, dat je heel snel producten aan de webshop kunt toevoegen of verwijderen. Zelfs als er foto’s en begeleidende teksten moeten worden ingevoerd is dat niet moeilijk. Doordat je dat zelf kunt doen houd je de controle over de producten. Je hebt ook zelf de mogelijkheid om de prijzen van de producten aan te passen. Nieuwe producten toevoegen in het CMS systeem zonder technische kennis, met Woocommerce is het zeer eenvoudig.

Gebaseerd op WordPress

Bij ons een professionele webshop laten bouwen betekent dat je gebruik maakt van de techniek van het CMS WordPress. Dat systeem is het meest gebruikte ter wereld en erg gebruiksvriendelijk. De webshop heet WooCommerce, en die wordt volledig in WordPress geïntegreerd. Voor de webshop zijn veel aanvullende plugins ontwikkeld, bijvoorbeeld voor betaalsystemen als iDeal en PayPal, het genereren van overzichten met verkoopgegevens en analysesystemen van de totale maandelijkse verkoop. Je kan ook een SEO tool laten installeren, die ervoor zorgt dat de inhoud van je webshop hoog in zoekmachines staat. Kortom, een professionele webshop laten bouwen kun je het beste bij ons doen.

Een WordPress webshop voor e-commerce ondernemers met sterke online marketing campagnes

Zonder de juiste online marketing campagnes is je nieuwe webwinkel waardeloos. Onze online marketeers helpen je daarom graag om goed gevonden te worden. Van zoekmachine optimalisatie en e-mail marketing tot goede ideeën uitwerken voor de social media strategie, wij doen het dagelijks! Specifieke wensen? Wij geven graag persoonlijk advies tegen een goede prijs. Voor zowel de beginnende ondernemer met kleine webshops tot grote bedrijven die de volledige Woocommerce webshop willen laten onderhouden, wij staan voor u klaar!

Een nieuwe webshop laten ontwerpen die goed bij je onderneming past en dat alles met een prettige samenwerking, wij komen graag in contact! Wij helpen u graag met een nieuwe webshop maar ook een bestaande webshop kunnen wij op weg helpen.