OP MAAT GEMAAKT VOOR JOUW BEDRIJF

BINNEN VIJF DAGEN AL RESULTAAT!

SEA

Meer klanten en omzet? Kies dan voor SEA!

SEA

SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising, oftewel betaald adverteren binnen Google. Een geweldige manier om relevante bezoekers naar je website te trekken waardoor het aantal verkopen en leads stijgen en dus jouw omzet stijgt. Misschien is je weleens opgevallen dat de eerste 4 resultaten binnen Google een klein rechthoekje met de tekst: “adv” ervoor hebben. Dit zijn betaalde advertenties binnen Google. Wil je hier tussen staan? Dan zul je ook een Google Ads campagne in moeten richten met de juiste zoekwoorden.

Het juist inrichten van een SEA campagne is een vak apart waar specifieke kennis voor nodig is. Dankzij aangetoond effectieve strategieën kun je een enorm goede Return On Investment krijgen. Met andere woorden, voor iedere euro die jij qua advertentiebudget in de campagne stopt kun je er 5 euro uit halen. Maximaal rendement, dat is het doel.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Wat is SEA?

Als je gebruik maakt van Google Ads en gaat adverteren binnen de zoekmachine betaal je per klik. Het adverteren binnen Google kan je hele relevante klanten (leads) en verkopen (sales) of naamsbekendheid opleveren. Mits de campagne goed is ingesteld anders gooi je een groot gedeelte van het budget direct het raam uit en dat is zonde. Je betaald dan namelijk voor irrelevante bezoekers.

Google Ads

SEA Scan

Betaald adverteren binnen Google Ads biedt ontzettend veel targetingopties en instellingen, dit biedt enorm veel kansen om jouw doelgroep te bereiken en jouw omzet te verhogen. Echter wanneer een Google Ads campagne niet specifiek genoeg of niet juist is ingesteld verspil je al snel een groot gedeelte van het budget aan irrelevante vertoningen of klikken en dat is zonde van het budget. Je had met hetzelfde budget namelijk nog meer potentiële kopers en leads kunnen bereiken.

Benieuwd of je jouw advertentiebudget binnen Google Ads optimaal benut? Plan geheel vrijblijvend een gratis SEA scan in. Zo krijg jij inzichtelijk waar er binnen jouw Google Ads campagne nog winst te behalen valt en hoe jij het beter kunt doen dan de concurrent.

Gratis SEA Scan!

Neem contact op en ik doe vrijblijvend een concurrentie analyse en SEA scan!

De kosten van SEA

Je vraagt je waarschijnlijk af wat het kost om SEA uit te besteden? Het zal je vast niet ontgaan zijn dat wanneer je zoekt naar bedrijven die je helpen bij het uitbesteden van SEA, dat je vaak de hoofdprijs moet betalen. En dat je vastzit aan een contract van minimaal een half jaar. Daar hoef je bij Nofie niet bang voor te zijn. Wij bieden je namelijk een pakket op maat, wat iedere maand opzegbaar is.

Zo kan de focus van een campagne liggen op meer naamsbekendheid, meer website bezoekers, het opbouwen van een mailinglijst, meer verkopen en leads.

Benieuwd welk SEA pakket het beste aansluit op jouw bedrijfsdoelstellingen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

FAQ SEA

Het grote voordeel van een Google Ads campagne is dat je direct resultaat ziet, zodra de campagne goed ingesteld is ben jij zichtbaar en vindbaar voor jouw ideale klant. Zodra er meer data verzameld is kan de campagne steeds strakker ingesteld worden. Houd er dus wel rekening mee dat de eerste optimalisatie na een aantal weken plaats kan vinden.

Omdat ieder bedrijf uniek is werken wij bij Nofie niet met standaard pakketten. Afhankelijk van de doelstellingen van jouw bedrijf stellen we een pakket op maat samen. De prijs hiervan is afhankelijk van het maatpakket. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Search Engine Advertising is een hele goede manier om snel resultaat te bereiken. Echter is er ook nog een andere manier. De zoekresultaten die onder de 4 bovenste advertenties getoond worden zijn organische zoekresultaten. Binnen Google is er dus het onderscheid tussen betaalde posities advertenties, en niet betaalde posities deze noemen we de organische zoekresultaten. Een hogere organische positie kun je bereiken door middel van Search Engine Optimization (SEO). Ook SEO kun je uitbesteden, lees er meer over.

 

Bij Nofie ben en blijf je flexibel. Dankzij het unieke maatpakket wat maandelijks opzegbaar is zit je helemaal nergens aan vast. Ook het dagbudget is per maand (en zelfs per week) aan te passen. Hierdoor behoud jij optimale flexibiliteit.