GENEREER MEER TRAFIC NAAR JOUW SITE

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

SEO Rotterdam

Genereer meer trafic, sales of leads door SEO Rotterdam

SEO Rotterdam

Wil je SEO inzetten in Rotterdam? Dankzij Search Engine Optimization (SEO) beter bekend als zoekmachine optimalisatie wordt jouw website beter vindbaar binnen Google. SEO is geen quick fix. Afhankelijk van jouw branche ga je binnen 3 tot 6 maanden resultaat zien. De resultaten die je mag verwachten als je SEO uitbesteed in Rotterdam bij Nofie.nl zijn een hogere positie binnen de zoekmachines, meer relevante websitebezoekers en meer conversies (aankopen of leads).  Als je nu start met SEO pluk je daar op lange termijn de vruchten van. Het maakt je onafhankelijker van adverteren en zorgt voor een constante stroom aan relevante websitebezoekers.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Lokaal beter vindbaar met SEO Rotterdam

Ben je als ondernemer gevestigd in Rotterdam of valt Rotterdam binnen jouw werkgebied? Nofie.nl is erin gespecialiseerd om jouw onderneming lokaal in Regio Rotterdam zichtbaar en vindbaar te maken voor jouw ideale klant. Naast SEO kunnen we ook de Google Mijn Bedrijfspagina voor jouw bedrijf aanmaken of optimaliseren. 80% van de zoekopdrachten die binnen Google uitgevoerd worden zijn lokale zoekopdrachten. Loop geen potentiële klanten mis doordat jouw website niet geoptimaliseerd is voor lokale vindbaarheid. Nofie.nl zorgt dat jij de concurrent altijd een stap voor bent.

SEO Rotterdam

3 pijlers van SEO Rotterdam

Search Engine Optimization bestaat uit 3 onderdelen. Die zowel op de website (on page) als buiten de website (off page) plaatsvinden. Om het maximale resultaat te behalen raden we aan om met alle 3 aan de slag te gaan.

Aan de achterkant van je website moet alles juist ingesteld en geoptimaliseerd worden om überhaupt je website te kunnen laten indexeren door Google. Zo zijn de instellingen binnen jouw Content Management Systeem belangrijk. En het is belangrijk dat de menustructuur een logische opbouw heeft, dat de site snel laadt en gebruiksvriendelijk is. Zowel voor website bezoekers als voor Google. Als jij namelijk Google helpt om de website zo goed mogelijk te indexeren, beloont Google je met een hogere ranking binnen de zoekresultaten.

Dankzij content informeer je jouw ideale klant. Krachtige content verhoogt je expertstatus en wekt vertrouwen op. Nofie.nl zorgt voor content die websitebezoekers omzet in betalende klanten. Daarnaast is goede content onmisbaar om goed te kunnen ranken binnen Google. De perfecte balans tussen prettige leesbaarheid voor de websitebezoeker en de SEO-waarde voor de zoekmachine is waar we naar streven. De content wordt altijd geoptimaliseerd voor zowel de gebruiker als voor Google. Naast blogs en teksten op landingspagina’s vallen ook afbeeldingen, audio en video’s onder content die we optimaliseren.

Een ander belangrijk onderdeel van SEO is linkbuilding. Een krachtig linkprofiel is onmisbaar om goed te kunnen ranken binnen Google. Kwaliteit van de links gaat boven kwantiteit. Hoe meer links naar de website hoe beter is een hardnekkig misverstand wat je zelfs een Google penalty op kan leveren. Linkbuilding wordt vaak onderschat maar is onmisbaar als je goed wilt scoren in Google. Benieuwd wat Nofie.nl voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van SEO of een van de 3 SEO pijlers? Laat dan de gratis SEO scan uitvoeren.

Kosten van SEO in Rotterdam?

Iedere onderneming is uniek en verdient een SEO plan op maat. Op basis van een diepgaande analyse en een grondig concurrentieonderzoek stelt Nofie.nl een SEO plan op maat op. Je zit niet vast aan een abonnement, de werkzaamheden kunnen maandelijks stopgezet worden. Nofie.nl is transparant over de werkzaamheden en het bijbehorende kostenplaatje, zo kom je als ondernemer nooit voor vervelende verrassingen te staan. 

Wat de kosten zijn voor een SEO traject is van te voren lastig te benoemen. SEO is eigenlijk voor ieder budget mogelijk, de werkzaamheden zijn namelijk vaak grotendeels hetzelfde. Hoeveel tijd en inspanning hierin gestoken wordt hangt uiteraard af van het budget. Het is mogelijk om ons een SEO voorstel te laten doen, of zelf je budget aan te geven. Dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn binnen dit budget. 

De kosten van SEO zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Aan het begin zullen er verschillende onderdelen eenmalig geoptimaliseerd worden zoals de techniek van de website. Ook de content moet helemaal geoptimaliseerd worden door onze SEO tekstschrijvers. Wanneer dit gedaan is kunnen we overgaan op de maandelijkse SEO werkzaamheden. Het is belangrijk om hier continue aan te blijven werken. Google hecht er veel waarde aan als een website steeds verbeterd wordt en er extra content bij komt. De maandelijkse werkzaamheden bestaan grotendeels uit linkbuilding. Daarnaast kunnen er nieuwe landingspagina’s en blogs toegevoegd worden. 

Benieuwd hoe het er momenteel voor staat met de vindbaarheid van jouw bedrijf in Rotterdam? Vraag een gratis SEO scan aan. Onze SEO specialist ziet direct waar winst te behalen valt. De resultaten van de SEO scan bespreken we geheel vrijblijvend met je.

FAQ SEO Rotterdam

Nofie.nl heeft jarenlange ervaring in het goed vindbaar maken van ondernemers in regio Rotterdam dankzij het strategisch inzetten van SEO. Wil jij als ondernemer naar boven komen in de zoekmachine wanneer er gezocht wordt naar jouw dienst of product in Rotterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor het uitbesteden van SEO in Rotterdam zijn afhankelijk van meerdere factoren. We stellen een uniek SEO pakket voor jouw onderneming samen. Benieuwd naar de SEO mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Nofie.nl de SEO expert in Rotterdam.

Er zijn 2 manieren om vindbaar te worden in Google, betaald adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Het voordeel van SEA is dat je direct resultaat ziet (en geen maanden hoeft te wachten, het nadeel is dat je per klik betaald). Het voordeel van SEO is dat je investeert in zichtbaarheid en vindbaarheid op de lange termijn. Zodra je namelijk goede posities veroverd hebt, trek je gratis bezoekers naar je website.

Er zijn een hoop dingen die komen kijken bij een SEO strategie. Google kijkt naar meer dan 200 ranking factoren. In eerste instantie zullen zorgen dat de basis goed staat door technische optimalisaties. Vervolgens gaan we de content optimaliseren, dit wordt gedaan door onze SEO tekstschrijvers. Daarna gaat we over op linkbuilding zodat we online autoriteit kunnen opbouwen. Dit zorgt voor betere posities en meer bezoekers. 

Bij Nofie.nl zit je nergens aan vast, wij werken niet met een abonnement, wat inhoudt dat je onze SEO dienstverlening iedere maand kunt opzeggen.

Nofie.nl biedt ondersteuning op het gebied van alle 3 de SEO pijlers, dus ook op het gebied van linkbuilding. Om jouw bedrijf lokaal vindbaar te maken in Rotterdam heeft Nofie.nl een unieke strategie ontwikkeld. Voel je vrij om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is van meerdere factoren afhankelijk, onder andere van de (lokale) concurrentie. Gemiddeld duurt het 3 tot 6 maanden totdat je de eerste resultaten ziet en je mooie posities binnen de zoekmachine verkregen hebt.

Het is inderdaad mogelijk om SEO en SEA te combineren. Iedereen die opzoek is via Google naar jouw producten of diensten is immers een potentiële klant. Hoewel op termijn SEO vaak goedkoper is, is in veel gevallen SEA ook interessant. Hiermee sta je tenminste direct bovenaan in Google, terwijl hier bij SEO maanden overheen gaat. Het nadeel bij SEA is echter dat je per klik betaalt.m