OP MAAT GEMAAKT VOOR JOUW BEDRIJF

BINNEN TWEE MAANDEN AL RESULTAAT!

SEO Tekstschrijver

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

SEO tekstschrijver

Breng jouw producten of diensten onder de aandacht en verhoog je omzet dankzij krachtige SEO teksten. Onze SEO tekstschrijver schrijft sterke content die een constante stroom van gratis relevante bezoekers naar jouw website stuurt. Zonder SEO geoptimaliseerde teksten ben je vaak slecht of zelfs helemaal niet vindbaar binnen de zoekmachines. Een goede SEO tekst inspireert en stimuleert website bezoekers door middel van de juiste tone of voice en krachtige Call To Actions. Zo maak je van je bezoekers betalende klanten. Laat jouw bedrijf groeien en maximaliseer je winst dankzij onze SEO tekstschrijver.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Wat is SEO tekstschrijven?

SEO staat voor Search Engine Optimization, een van de pijlers van SEO is content. Doordat de teksten voorzien zijn van de juiste zoektermen (op basis van een professioneel zoektermen onderzoek) dragen de teksten bij aan de vindbaarheid binnen Google. Hierbij staat de websitebezoeker op de eerste plaats. Pas wanneer een tekst interessant, waardevol en relevant is voor jouw doelgroep kan deze ook hoger ranken binnen de zoekmachine. De teksten bieden een perfecte balans tussen relevantie voor de zoekmachine en waarde voor jouw ideale klant. Uiteraard voorziet onze SEO tekstschrijver de juiste titels, meta descriptions en headers.

SEO Tekstschrijver

Het schrijven van SEO teksten uitbesteden

Voorkom dat je ingehaald wordt door je concurrenten en besteed het schrijven van SEO teksten uit aan ons. Wil je jouw bedrijf echt laten groeien? Dan raden wij aan om naast content ook de andere 2 SEO pijlers: technische SEO en autoriteit bij ons uit te besteden.

We starten met een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek. Zodat wij in kaart kunnen brengen wat onze SEO tekstschrijver voor jouw bedrijf kan opleveren. Zo zorg je ervoor dat jouw site relevant is en blijft voor zowel jouw doelgroep als voor Google.

10 redenen om een SEO tekstschrijver in te huren

1. Gratis bezoekers naar jouw website.

Een goede SEO tekstschrijver doet een zoekwoorden onderzoek. Dankzij de juiste zoekwoorden, zoekwoord dichtheid en opbouw van de tekst, scoort jouw tekst hoger in Google. Waardoor je een continue stroom aan gratis relevante website bezoekers hebt. Hierdoor heb je geen advertentiekosten.

2. Je bent de concurrent een stapje voor.

Een goede SEO tekst is niet alleen goed vindbaar in Google maar grijpt ook de aandacht van de lezer en houd de aandacht vast. Zodat de potentiële koper dankzij krachtige teksten omgezet kan worden in een betalende klant. Kan de tekst namelijk de aandacht van de klant niet vasthouden dan is de concurrent slechts 2 klikken van je verwijderd. Voorkom dat je potentiële klanten verliest aan de concurrent.

3. Een goede SEO tekstschrijver spreekt de taal van jouw ideale klant.

Wanneer jouw ideale klant zich aangesproken voelt stijgt de kans op een aankoop. Een goede seo tekstschrijver stelt het taalniveau en de tone of voice precies af op jouw doelgroep. Ook gebruikt zij woorden die jouw ideale klant zelf ook gebruikt wat zorgt voor herkenning en verbinding.

4. Kwalitatieve SEO content straalt professionaliteit en vertrouwen uit.

Heb je zelf ooit iets gekocht op een website die vol stond met grammaticale missers en spelfouten? Waarschijnlijk niet. Als jouw website teksten vol staan met fouten loop je daardoor potentiële klanten mis. Foutloos geschreven content geeft jouw website een professionele uitstraling en wekt vertrouwen op.

5. Je bespaart tijd wanneer je het schrijven van SEO teksten uitbesteed.

Aan het schrijven van een kwalitatieve SEO tekst gaat onderzoek vooraf. Een zoekwoorden onderzoek, een concurrentieanalyse en het in kaart brengen van de doelgroep. Ook is SEO kennis vereist om een goede tekst te schrijven, het kost veel tijd om deze kennis te verkrijgen.

6. Website bezoekers hebben een prettige leeservaring.

Een fijne leeservaring dankzij een logisch ingedeelde tekst met goedlopende zinnen. Een goede copywriter zorgt daarnaast ook voor een juiste opmaak. Waardoor de tekst naast prettig leesbaar, ook goed scanbaar is. De aandachtsspanne van mensen wordt steeds korter. Daarom is het van belang dat in een oogopslag de belangrijkste punten van de tekst duidelijk naar voren komen.

7. SEO teksten laten schrijven is goedkoper dan een seo tekstschrijver in dienst nemen.

Bespaar kosten op een vaste werknemer en besteed het schrijven van SEO content uit. Je hoeft namelijk niet te betalen voor een laptop, een werkplek, je bespaart op reiskosten en hoeft geen vakantiegeld uit te keren of pensioen af te dragen. Je betaald alleen voor de geleverde SEO teksten.

8. Een SEO tekstschrijver die je inhuurt heeft een ander perspectief.

In tegenstelling tot een vaste medewerker werpt een SEO tekstschrijver die je inhuurt een frisse blik op jouw bedrijf. Dit zorgt voor teksten met een uniek perspectief wat vaak beter aansluit bij jouw doelgroep. Een vaste medewerker gebruikt namelijk vaak onbewust te veel vakjargon waardoor de tekst voor een buitenstaander niet goed te begrijpen is.

9. Het inhuren van een SEO tekstschrijver zorgt voor flexibiliteit.

Je bepaalt namelijk zelf hoeveel teksten per maand je wilt laten schrijven. Bij Nofie krijg je altijd een passende offerte op maat en zit je niet gelijk 6 maanden vast aan een contract. Besluit je na 3 maanden om een tekst meer of minder per maand af te nemen dan is dit geen probleem.

10. Je omzet stijgt.

Een goede seo tekstschrijver zorgt ervoor dat de teksten de lezer overtuigen en bevatten de juiste Call To Actions om een aankoop te stimuleren. Hierdoor neemt de kans op een aankoop enorm toe.

Kosten van een SEO tekstschrijver?

Bij Nofie vinden we de juiste prijs kwaliteit verhouding en flexibiliteit erg belangrijk. Wanneer je het schrijven van SEO teksten uit wilt laten besteden kom je vaak in aanraking met partijen die torenhoge tarieven rekenen. Zij werken met rittenkaarten of een contract van minimaal 6 maanden. Bij Nofie zit je nergens aan vast, je krijgt namelijk een op maat gemaakt pakket wat maandelijks opzegbaar is. Neem contact op om de mogelijkheden voor SEO teksten voor jouw bedrijf te bespreken. We denken graag met je mee en stellen een SEO content plan op maat voor je op.

FAQ SEO tekstschrijver

Bij Nofie vinden wij het belangrijk dat jij precies krijgt wat jouw bedrijf nodig heeft. Daarom bieden we na een kennismaking en strategiebepaling je een pakket op maat aan. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Bij Nofie zit je niet vast aan een abonnement, wij weten als ondernemer hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom bieden wij je een pakket op maat aan wat maandelijks opzegbaar is. Zodat jij hoog scoort binnen Google, zonder dat je ergens aan vast zit.

Door het sterke fundament die we initieel opbouwen en de revisies die we afhankelijk van je gekozen SEO-plan maken, ben je verzekerd van goed en snel resultaat. Hoelang het precies duurt is afhankelijk van de concurrentie en andere factoren. Het kan dagen tot weken duren voordat er veranderingen zichtbaar zijn.