OP MAAT GEMAAKT VOOR JOUW BEDRIJF

BINNEN TWEE MAANDEN AL RESULTAAT!

SEO Uitbesteden?

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Je SEO uitbesteden? Wij doen het voor je!

SEO uitbesteden is een goede keuze als je je onderneming wilt laten groeien. Het is een vak apart waarvoor je het best een professional kunt inzetten en bij Nofie helpen wij jou graag. Met onze jarenlange ervaring bouwen wij een goed vindbare site voor jouw bedrijf waarmee je de beste posities in de zoekmachines behaalt.

Door aangetoond effectieve strategieën in te zetten, stromen de bezoekers naar je website. De combinatie van content, afbeeldingen, metadata, interne- en externe links. In combinatie met sprekende beelden en wervende teksten zetten wij een huis van een site neer en is het je investering meer dan waard.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Wat houdt SEO uitbesteden in?

SEO staat voor ‘search engine optimization’ en is de wetenschap achter het zichtbaar maken van een website en alle pagina s op de website. Hierbij spelen rankings een grote rol. Hoger eindigen In de zoekresultaten leidt tenslotte tot een hoger bezoekersaantal op jouw website. In Google en andere zoekmachines zijn de eerste zoekresultaten vaak betaalde advertenties, deze worden gevolgd door de organische zoekresultaten. Je SEO uitbesteden zorgt ervoor dat je groeit in je organische bezoekers.

SEO uitbesteden bestaat uit allerlei processen en onderdelen die elkaar stuk voor stuk versterken.

SEO Uitbesteden

SEO Uitbesteden

Na het lezen van waarom SEO uitbesteden een goed idee is voor jouw onderneming kan je er niet omheen dat het van groot belang is voor jouw bedrijf. Laat daarom je SEO uitbesteden aan ons, jouw expert die je altijd hoger laat eindigen dan de concurrent.

Na telefonisch- of email contact geven wij graag vrijblijvend advies en aan de hand hiervan kunnen we een plan van aanpak bespreken. We maken graag kennis met jou en je bedrijf om alle mogelijkheden tot uiting te laten komen.

Dit alles gaat van start met een gratis SEO-scan waarop wij direct kunnen zien waar nog winst te behalen valt. Zo blijft jouw site altijd relevant voor zowel de doelgroep als voor Google.

Gratis SEO Scan!

Neem contact op en ik doe vrijblijvend een concurrentie analyse en SEO scan!

10 redenen om je SEO uit te besteden

SEO is de meest kosteneffectieve manier om je klanten te bereiken op allerlei momenten dat ze naar een bedrijf als de jouwe op zoek zijn. Het voegt waarde toe aan je website waar je veel voordelen uit kunt halen. Wat is precies de toegevoegde waarde voor jou? 10 redenen waarom je je SEO zou moeten uitbesteden:

1. Organisch zoeken is de grootste bron van verkeer

Google bezit het grootste deel van de zoekmachinemarkt en organisch zoeken is de nummer een bron van websiteverkeer. Het is dus een heel groot onderdeel van de buyer funnel en daarmee ook het belangrijkste doel van SEO. Door middel van organisch verkeer zullen gebruikers sneller voor conversie of engagement zorgen. Goed zichtbaar zijn in Google door middel van kwaliteit SEO en een goed webdesign is dus een must. Wil je meer bezoekers en leads? Ga dan zeker voor het optimaliseren van je SEO.

2. SEO Uitbesteden bouwt aan betrouwbaarheid van je merk

Het doel van SEO is om een sterke basis te leggen voor een sterke website met goede content, een fijne gebruikerservaring en gemakkelijke vindbaarheid is in de zoekresultaten. Dit bouwt samen aan SEO-autoriteit. Naast het technische en content gedeelde is het een van de belangrijkste pijlers in SEO. Hoe betrouwbaarder je in de ogen van Google bent, hoe groter de kans is dat je wordt aanbevolen bij een relevante zoekopdracht.

3. Geen advertentiekosten

Als je SEO op orde is bespaar je kosten op allerlei manieren. Zo hoef je geen advertenties in te zetten om hoog te eindigen in Google maar gebeurt dit door middel van SEO. Ook advertenties in magazines of kranten behoren tot het verleden. Een sterke SEO-basis is het halve werk en dus een goede eenmalige investering in plaats van terugkerende advertentiekosten.

4. Je bent de concurrent voor doormiddel van SEO

Wanneer jouw website SEO-geoptimaliseerd is, heb je niet alleen invloed op waar jouw site ranked maar ook hoe hoog je boven je concurrent eindigt. De eerste resultaten krijgen aanzienlijk meer clicks dan die eronder. Hoe hoger je staat, hoe meer clicks je dus krijgt.

5. SEO uitbesteden goedkoper dan iemand in dienst nemen

Door je seo uit te besteden aan een ervaren bureau bespaar je kosten op een vaste werknemer. Deze is vaak duurder dan een bureau die je maandelijks inzet om hier zie je up to date te houden. Je hebt maandelijks lagere kosten dan dat je iemand in dienst zou nemen.

6. Je SEO resultaten zijn makkelijk meetbaar

Als je je SEO aan ons uitbesteed zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in de groei en resultaten van je website. Je zult de positieve stijging van bezoekers zien nadat wij uitvoerig aan de slag gaan met alles wat telt voor een SEO-geoptimaliseerde website.

7. Lokale SEO zorgt voor hogere engagement

Wanneer je als bedrijf lokaal meer bezoekers wilt zorgen omdat het bijvoorbeeld gaat om service aan huis of een kapsalon, doe je er goed aan om lokale SEO in te zetten. Dit betekent dat je jouw doelgroep bereikt op het moment dat ze het meest naar je op zoek zijn. Bijvoorbeeld handig wanneer ze zoeken naar diensten of producten in de buurt. SEO vervangt de nieuwsbladen en huis aan huis folders, investeren in lokale SEO zorgt voor goed rendement en is effectief wanneer nodig.

8. Met SEO evolueert je bedrijf

SEO is continu in verandering, wat eerder goed werkte voor het algoritme heeft nu bijvoorbeeld minder invloed. Per jaar voert Google tientallen en soms honderden updates van het algoritme uit. SEO evolueert razendsnel en door hier continu bovenop te zitten evolueert je bedrijf mee. Je doet er daarom goed aan je SEO uit te besteden en een professional in te schakelen. Wij houden de veranderingen nauwlettend In de gaten en voeren de wijzigingen door zodat dat jouw website altijd relevant blijft.

9. Je SEO Uitbesteden zorgt voor een goede user experience

Bij SEO is het niet alleen achter de schermen wat telt maar speelt een goed bruikbare structuur een ontzettend grote rol. Door dit uit te besteden wordt er door ons uitvoerig gekeken naar de huidige structuur en gebruiksvriendelijkheid en aangepakt waar nodig. Het resultaat is een goed werkende site die geen errors vertoont. Dit is ook erg positief voor Google als het gaat om hoge rankings.

10. Je leert de doelgroep beter kennen doormiddel van SEO

Doordat wij een goed zoekwoorden onderzoek uitvoeren de heer jij je klant beter kennen. Het zeekwoordenonderzoek zal met je gedeeld worden zodat je weet op welke manier jouw doelgroep bij je terecht komt dit kan je ook ten alle tijden aangepast worden zodat het beter aansluit op waar jouw droomklant naar op zoek is.

SEO uitbesteden kosten

Wat kost het nou precies als je je SEO wilt uitbesteden? Wanneer je zoekt naar SEO bedrijven vind je vaak torren hogen prijzen met contracten van minimaal 6 maanden. Dit is NIET het geval bij Nofie.nl! Wij werken niet met contracten en bieden op maat gemaakte pakketen voor elk bedrijf. Zo zit je nooit vast en kan je het maandelijks opzeggen. 

De SEO pakketen zijn afhankelijk van het doel wat je hebt gezet. Wil je meer bezoekers? Meer klanten? Je mailing lijst versterken? Dit zijn vragen die we doorlopen om een zo effectief mogelijke SEO campagne te runnen! 

Wil jij je SEO uitbesteden en ben je benieuwd naar wat voor pakket we voor jou kunnen samenstellen? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Onze SEO-werkwijze

1. Websitescan

Allereerst willen we graag weten waarmee we gaan werken. We brengen de huidige site van jouw onderneming van top tot teen in kaart door middel van een gratis SEO-scan. Daarna bekijken we waar we tegen aanlopen en waar we kansen zien voor verbetering. Dit bespreken we met jou om zo te bepalen of we op een lijn liggen en welke kant we op gaan.

2. Actieplan

Na de websitescan is het tijd om een actieplan samen te stellen. In dit concrete plan staan alle details en doelstellingen beschreven. Hierbij moet je denken aan het zoekwoordenonderzoek, een uitgebreid financieel overzicht en het geschatte tijdsbestek. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent als bedrijf en wat we gaan doen om de groei in te zetten.

3. Zoekwoordenonderzoek

Een belangrijk deel van SEO is zonder twijfel de content inclusief zoekwoorden. Hiervoor is een uitvoerig zoekwoordenonderzoek nodig waarbij we kijken naar alle statistieken, volumes en concurrenten.

4. Strategie

Akkoord? Tijd voor een succesvolle samenwerking. Nu breekt de fase aan waarin we het actieplan uitvoeren in een onlinestrategie. Dit wordt het fundament waaraan we kunnen blijven bouwen. De resultaten worden telkens weer geanalyseerd en de strategie wordt waar nodig bijgestuurd.

5. Websiteoptimalisatie

De technische kant van de website wordt onder handen genomen. Daarbij moeten de teksten ook worden herzien en herschreven zodat alles op en top SEO-proof is. Ook dragen nieuwe landingspagina’s en blogs bij aan de groei van je website.

6. Autoriteit opbouwen

De site staat vol met mooie content en alle pagina’s kloppen helemaal. Dan is het tijd om de eerder besproken autoriteit op te bouwen. Dit gebeurt vooral door middel van linkbuilding waarbij er door andere sites naar jouw bedrijf wordt gelinkt. Denk hierbij aan gastblogs op andere, veel bezochte sites.

7. Dashboards en analyses

Uiteraard wordt alles tijdens het gehele proces in de gaten gehouden om de voortgang en groei in kaart te brengen. De progressie van onze SEO-werkzaamheden krijg je terug te zien in het dashboard. Kom maar op met die bezoekers!

De 3 pijlers van SEO Uitbesteden

Google en andere zoekmachines zijn niet zo transparant als het gaat om hoe ze websites ranken. Gelukkig is er aan de hand van verschillende onderzoeken en testen een goede schets te maken van wat belangrijk is voor een hoog scorende website. De pijlers zijn onder te verdelen in drie categorieën:

Hier valt alles onder wat achter de schermen van je website gebeurt om zoekmachineoptimalisatie in werking te zetten. Denk hierbij aan een heldere site structuur die door zowel de bezoeker als Google goed door te klikken is. Ook een hoge laadsnelheid, een duidelijke datastructuur en geen Bad Gateways zorgen voor een betere structuur. Technische SEO is dus zowel voor de organische bezoeker als voor het begrip van je site door Google.

Content kenmerkt zich ook door verschillende onderdelen maar heeft als voornaamste doel om informatie te verstrekken aan de bezoeker. Hierbij is tekst de meest belangrijke vorm van content. Dit hoeft niet in de vorm van lange blogs of zogenaamde ‘longreads’ maar kan ook in de vorm van korte introducties, titels en meta descriptions. Zelfs teksten als ‘Winkelmandje’ of ‘Lees meer’ hebben een positieve bijdrage aan deze vorm van content. Tekst wordt het best begrepen door zoekmachines maar ook door bezoekers zelf dus is van hoge SEO-waarde. Naast tekst vallen ook afbeeldingen, audio en video’s onder content en is ook deze vorm te optimaliseren om beter begrepen te worden door Google.

Voor Google is een van de belangrijkste SEO-onderdelen die worden gebruikt voor de ranking de site autoriteit. Hiermee wordt bepaald hoe betrouwbaar je site is en daar spelen verschillende zaken een grote rol in. Zo kan je denken aan domeinleeftijd en naamsbekendheid. Hoe creëer je die naamsbekendheid het best? Door middel van linkbuilding. Met deze vorm van autoriteit houd je je bezig met het plaatsen van voldoende backlinks op andere gevestigde websites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogs. De hyperlinks die naar jouw site verwijzen zorgen ervoor dat Google meer vertrouwen heeft in je website. Hierbij zijn backlinks van hoge kwaliteit belangrijk.

FAQ SEO UITBESTEDEN

SEO uitbesteden bestaat uit verschillende onderdelen en daarom bieden wij SEO-pakketten op maat aan. Hiermee pakken we precies de onderdelen aan die voor jou relevant zijn en zorgen voor resultaat.

Wanneer je op SEO zoekt, kom je ongetwijfeld neer op de term linkbuilding. Wat is linkbuilding precies? Linkbuilding is het plaatsen van links op andere websites, deze linken naar jouw site. Hierdoor bouw je de (eerder besproken) autoriteit op en word je beter gevonden op Google. We leggen je graag haarfijn uit wat dit voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Zoals aangegeven kan je kiezen voor allerlei SEO-pakketten die we geheel op maat samenstellen. De precieze prijs wordt bepaald na de websitescan en strategiebepaling. We zullen te allen tijde transparant met jou communiceren over de kosten en doen niks zonder jouw toestemming.

Welke werkzaamheden er uitgevoerd gaan verschilt per situatie. Is er bijvoorbeeld al een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd en zijn er al SEO teksten geschreven? Aan het begin zullen we een 0 meting uitvoeren om te kijken waar je staat en inventariseren wat er allemaal gedaan moet worden. In de meeste gevallen wordt er vooral veel tijd besteedt aan het schrijven van SEO teksten en het verbeteren van het linkprofiel door linkbuilding te doen. 

Er zijn ontzettend veel dingen die komen kijken bij een SEO strategie. Van content tot linkbuilding en dit moet allemaal op de juiste manier gebeuren. Wanneer je hier zelf mee aan de slag gaat is de kans groot dat je niet goed vindbaar zult worden. Je concurrenten zijn hier namelijk ook mee bezig, en vaak laten zij dit zelfs doen door een online marketing bureau of SEO specialist. Het is dan ook verstandig om dit zelf ook een een professionele partij uit te besteden. 

Door het sterke fundament die we initieel opbouwen en de revisies die we afhankelijk van je gekozen SEO-plan maken, ben je verzekerd van goed en snel resultaat. Hoelang het precies duurt is afhankelijk van de concurrentie en andere factoren. Het kan dagen tot weken duren voordat er veranderingen zichtbaar zijn.

Linkbuilding houdt in dat je autoriteit opbouwt door middel van links naar jouw onderneming die op andere sites worden geplaatst. Denk hierbij aan verschillende gastblogs. Deze links worden dan ook wel backlinks genoemd, hoe meer backlinks des te meer autoriteit je opbouwt op Google.

Bij ons zit je gelukkig niet vast aan een jaarlijks abonnement, in plaats daarvan werken wij met maandelijks opzegbare service. Afhankelijk van het SEO-pakket dat je bij ons afneemt verricht ik elke maand werkzaamheden om jouw website relevant te houden en hoog te laten eindigen in de rankings.

Wil je na een aantal maanden stoppen met SEO? Dat is bij ons altijd mogelijk. Het kan er echter wel voor zorgen dat je posities iets wegzakken. Hoewel wij geen van de werkzaamheden of linkjes zullen verwijderen, kan dit nog het geval zijn. Je concurrenten zijn immers ook hard aan het werk om beter vindbaar te worden.

Wanneer we SEO teksten gaan schrijven, houden we rekening met verschillende factoren. Zo kijken wij binnen de Google keywordplanner onder andere naar relevante en gerelateerde zoekwoorden die wij kunnen gebruiken in de tekst. Daarnaast houden we rekening met het gebruik van titels en content op de juiste manier. Google let goed op deze dingen dus het is belangrijk dat je teksten geoptimaliseerd zijn.