OP MAAT GEMAAKT VOOR JOUW BEDRIJF

BINNEN TWEE MAANDEN AL RESULTAAT!

Meer omzet en leads
door SEO Uitbesteden?

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Je SEO uitbesteden? Wij doen het voor je!

SEO uitbesteden is een goede keuze als je je onderneming wilt laten groeien. Het is een vak apart waarvoor je het best een professional kunt inzetten en bij Nofie helpen wij jou graag. Met onze jarenlange ervaring bouwen wij een goed vindbare site voor jouw bedrijf waarmee je de beste posities in de zoekmachines behaalt.

Door aangetoond effectieve strategieën in te zetten, stromen de bezoekers naar je website. De combinatie van content, afbeeldingen, metadata, interne- en externe links. In combinatie met sprekende beelden en wervende teksten zetten wij een huis van een site neer en is het je investering meer dan waard.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Wat is SEO?

SEO staat voor ‘search engine optimization’ en is de wetenschap achter het zichtbaar maken van een website en alle pagina s op de website. Hierbij spelen rankings een grote rol. Hoger eindigen In de zoekresultaten leidt tenslotte tot een hoger bezoekersaantal op jouw website. In Google en andere zoekmachines zijn de eerste zoekresultaten vaak betaalde advertenties, deze worden gevolgd door de organische zoekresultaten. Je SEO uitbesteden zorgt ervoor dat je groeit in je organische bezoekers.

SEO uitbesteden bestaat uit allerlei processen en onderdelen die elkaar stuk voor stuk versterken.

SEO Uitbesteden

Na het lezen van waarom SEO uitbesteden een goed idee is voor jouw onderneming kan je er niet omheen dat het van groot belang is voor jouw bedrijf. Laat daarom je SEO uitbesteden aan ons, jouw expert die je altijd hoger laat eindigen dan de concurrent.

Na telefonisch- of email contact geven wij graag vrijblijvend advies en aan de hand hiervan kunnen we een plan van aanpak bespreken. We maken graag kennis met jou en je bedrijf om alle mogelijkheden tot uiting te laten komen.

Dit alles gaat van start met een gratis SEO-scan waarop wij direct kunnen zien waar nog winst te behalen valt. Zo blijft jouw site altijd relevant voor zowel de doelgroep als voor Google.

Gratis SEO Scan!

Neem contact op en ik doe vrijblijvend een concurrentie analyse en SEO scan!
SEO Uitbesteden

SEO uitbesteden kosten

Wat kost het nou precies als je je SEO wilt uitbesteden? Wanneer je zoekt naar SEO bedrijven vind je vaak torren hogen prijzen met contracten van minimaal 6 maanden. Dit is NIET het geval bij Nofie.nl! Wij werken niet met contracten en bieden op maat gemaakte pakketen voor elk bedrijf. Zo zit je nooit vast en kan je het maandelijks opzeggen. 

De SEO pakketen zijn afhankelijk van het doel wat je hebt gezet. Wil je meer bezoekers? Meer klanten? Je mailing lijst versterken? Dit zijn vragen die we doorlopen om een zo effectief mogelijke SEO campagne te runnen! 

Wil jij je SEO uitbesteden en ben je benieuwd naar wat voor pakket we voor jou kunnen samenstellen? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden!

De 3 pijlers van SEO Uitbesteden

Google en andere zoekmachines zijn niet zo transparant als het gaat om hoe ze websites ranken. Gelukkig is er aan de hand van verschillende onderzoeken en testen een goede schets te maken van wat belangrijk is voor een hoog scorende website. De pijlers zijn onder te verdelen in drie categorieën:

Hier valt alles onder wat achter de schermen van je website gebeurt om zoekmachineoptimalisatie in werking te zetten. Denk hierbij aan een heldere site structuur die door zowel de bezoeker als Google goed door te klikken is. Ook een hoge laadsnelheid, een duidelijke datastructuur en geen Bad Gateways zorgen voor een betere structuur. Technische SEO is dus zowel voor de organische bezoeker als voor het begrip van je site door Google.

Content kenmerkt zich ook door verschillende onderdelen maar heeft als voornaamste doel om informatie te verstrekken aan de bezoeker. Hierbij is tekst de meest belangrijke vorm van content. Dit hoeft niet in de vorm van lange blogs of zogenaamde ‘longreads’ maar kan ook in de vorm van korte introducties, titels en meta descriptions. Zelfs teksten als ‘Winkelmandje’ of ‘Lees meer’ hebben een positieve bijdrage aan deze vorm van content. Tekst wordt het best begrepen door zoekmachines maar ook door bezoekers zelf dus is van hoge SEO-waarde. Naast tekst vallen ook afbeeldingen, audio en video’s onder content en is ook deze vorm te optimaliseren om beter begrepen te worden door Google.

Voor Google is een van de belangrijkste SEO-onderdelen die worden gebruikt voor de ranking de site autoriteit. Hiermee wordt bepaald hoe betrouwbaar je site is en daar spelen verschillende zaken een grote rol in. Zo kan je denken aan domeinleeftijd en naamsbekendheid. Hoe creëer je die naamsbekendheid het best? Door middel van linkbuilding. Met deze vorm van autoriteit houd je je bezig met het plaatsen van voldoende backlinks op andere gevestigde websites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogs. De hyperlinks die naar jouw site verwijzen zorgen ervoor dat Google meer vertrouwen heeft in je website. Hierbij zijn backlinks van hoge kwaliteit belangrijk.

FAQ SEO UITBESTEDEN

SEO uitbesteden bestaat uit verschillende onderdelen en daarom bieden wij SEO-pakketten op maat aan. Hiermee pakken we precies de onderdelen aan die voor jou relevant zijn en zorgen voor resultaat.

Wanneer je op SEO zoekt, kom je ongetwijfeld neer op de term linkbuilding. Wat is linkbuilding precies? Linkbuilding is het plaatsen van links op andere websites, deze linken naar jouw site. Hierdoor bouw je de (eerder besproken) autoriteit op en word je beter gevonden op Google. We leggen je graag haarfijn uit wat dit voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Zoals aangegeven kan je kiezen voor allerlei SEO-pakketten die we geheel op maat samenstellen. De precieze prijs wordt bepaald na de websitescan en strategiebepaling. We zullen te allen tijde transparant met jou communiceren over de kosten en doen niks zonder jouw toestemming.

Door het sterke fundament die we initieel opbouwen en de revisies die we afhankelijk van je gekozen SEO-plan maken, ben je verzekerd van goed en snel resultaat. Hoelang het precies duurt is afhankelijk van de concurrentie en andere factoren. Het kan dagen tot weken duren voordat er veranderingen zichtbaar zijn.

Linkbuilding houdt in dat je autoriteit opbouwt door middel van links naar jouw onderneming die op andere sites worden geplaatst. Denk hierbij aan verschillende gastblogs. Deze links worden dan ook wel backlinks genoemd, hoe meer backlinks des te meer autoriteit je opbouwt op Google.

Bij ons zit je gelukkig niet vast aan een jaarlijks abonnement, in plaats daarvan werken wij met maandelijks opzegbare service. Afhankelijk van het SEO-pakket dat je bij ons afneemt verricht ik elke maand werkzaamheden om jouw website relevant te houden en hoog te laten eindigen in de rankings.