BEGIN OOK MET SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Social media adverteren uitbesteden

Vergroot je bereik met social media adverteren!

Social media adverteren

Wanneer je het adverteren op social media uitbesteed aan Nofie.nl worden jouw advertentiecampagnes, op bijvoorbeeld Facebook en Instagram strategisch ingericht. Met unieke content en een specifieke targeting die aansluit bij de doelen die je wilt behalen. Of je nu meer naamsbekendheid, leads of sales uit je campagne wilt halen, dankzij onze expertise behalen we maximale rendement. Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in om een kennismaking in te plannen. Aan de hand daarvan geven we vrijblijvend social media advertising advies en kunnen we een plan van aanpak voor jouw bedrijf opstellen.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Social media adverteren is gericht benaderen

Je kunt op vrijwel alle social media kanalen adverteren. Dankzij betaalde advertentiecampagnes kun je specifieke doelgroepen bereiken. Naast het vergroten van je bereik (brand awareness) kan het doel van de campagne natuurlijk ook liggen op het verhogen van het aantal websitebezoekers en een stijging in het aantal aankopen of leads (conversies). Adverteren is mogelijk op Facebook, Instagram, LindedIn, Snapchat, WhatsApp, Twitter en Pinterest. Onze social media advertising specialist denkt graag met je mee en adviseert je welk kanaal het beste aansluit bij jouw doelstellingen en doelgroep. Adverteren op social media is daarnaast ook zeer geschikt voor e-commerce. Dankzij Instagram shopping is het voor een potentiële klant zeer gemakkelijk om vanuit Instagram een aankoop te doen.
social-media-adverteren

Verhoog je bereik en omzet dankzij social media adverteren

Besteed je het adverteren op social media uit aan Nofie.nl? Dan ben je ervan verzekerd dat jouw online advertenties getoond worden aan jou ideale klant. Om te zorgen dat je het maximale rendement uit je social media advertentiebudget haalt is specifieke kennis van je advertentie platform vereist. Gelukkig hebben de specialisten van Nofie.nl deze kennis en helpen we je graag verder met het opzetten en optimaliseren van jouw social media campagne!

Facebook, Instagram, Youtube, LindedIn, Snapchat, WhatsApp, Twitter en Pinterest. Waarvan Facebook en Instagram de platformen zijn die het vaakst ingezet worden door onze klanten.

De kosten zijn onder andere afhankelijk van jouw doelstellingen, de branche waarin je actief bent en de mate van concurrentie. 

Het grote voordeel van adverteren op social media in vergelijking met bijvoorbeeld SEO, is dat je direct resultaat ziet. Alle resultaten van de campagne zijn ook direct meetbaar. 

Kosten van social media adverteren

Laat je niet afschrikken door de hoge tarieven die je voorbij ziet komen voor het adverteren op social media. Bij Nofie.nl krijg je namelijk een op maat gemaakt pakket. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Je weet namelijk vooraf precies wat de kosten zullen zijn.

Benieuwd welk pakket Nofie.nl voor jouw onderneming samen kan stallen? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Marketing pakket

Perfect voor de kleine ondernemer!
500 Per maand | Per kwartaal opzegbaar
  • Géén opstartkosten
  • Wekelijkse rapporten
  • Beheer Advertenties
  • Opzetten Strategie
  • Adspend inbegrepen
Starter

10 redenen om social media adverteren uitbesteden

1. Specifieke targeting

Jouw advertenties worden alleen getoond aan jouw specifieke doelgroep dankzij de expertise van onze social media expert.

2. Er wordt op strategisch niveau met je meegedacht

Zodat de social media advertentie perfect aansluit bij de rest van je online marketing strategie.

3. Jouw advertenties voldoen aan alle richtlijnen

Ieder social media platform heeft zijn eigen regels en richtlijnen. Wanneer je hier onvoldoende van op de hoogte bent zullen advertenties afgekeurd worden, wat een hoop frustratie oplevert. Door het adverteren uit te besteden voorkom je dat jouw advertenties afgekeurd worden en ben je consistent zichtbaar!

4. Direct resultaat

Zodra we de campagne voor je gaan runnen zie je het aantal impressies stijgen wat bijdraagt aan de brand awareness van jouw onderneming. Afhankelijk van het vooraf besproken doel van de campagne zul je ook meer traffic en meer conversies zien verschijnen.

5. Je bespaart tijd door social media adverteren uit te besteden

Social media beheren kan veel tijd kosten. Als je daarnaast ook nog wil gaan adverteren op social media kun je jezelf voorstellen dat het erg tijdrovend is. Je zult ook de nodige kennis op moeten doen voordat je überhaupt kunt starten met adverteren.

6. Maximaal rendement uit je advertentiebudget

Jouw advertentiebudget wordt optimaal ingezet dankzij jarenlange ervaring van onze social media specialist. Zo vergroot je het bereik en het aantal conversies.

7. Je bereikt gegarandeerd jouw ideale klant

Jouw ideale klant spendeert een groot deel van zijn dag op social media. Onze social media advertising expert onderzoekt op welk platform jouw doelgroep de meeste tijd per dag doorbrengt, zodat jij hen gegarandeerd bereikt met strategische advertenties.

8. Je hoeft geen extra medewerker aan te nemen

Het uitbesteden van adverteren op social media geeft je veel flexibiliteit. Je betaald namelijk alleen voor de wat je nodig hebt zonder extra kosten te maken voor een werkplek, vakantiegeld of reiskosten.

9. Meetbare resultaten

In een oogopslag zie je de resultaten van de advertentiecampagne in een overzichtelijk dashboard. We bespreken periodiek ook de campagneresultaten en vervolgstappen met je.

10. Creatieve content

Zelf geen inspiratie voor je advertentieteksten en de vormgeving van je advertenties? Nofie.nl neemt dit volledig voor je uit handen, zodat jij je aandacht en energie kunt focussen op ondernemen.