WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €499,-
BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Wat kost een website laten maken

Als je naar een willekeurig bureau stapt om een website te laten maken is de kans groot dat daarvoor de hoofdprijs moet worden betaald. Vooral bij bureaus die werken met een commercieel platform dat minder populair is, kan de prijs erg hoog zijn. Daarnaast zie je ook weer een hoop bedrijven die al een website aanbieden vanaf enkele honderden euro’s. Voor beide gevallen is natuurlijk iets te zeggen. Wil je echt een hele simpele website, dan wil je hier misschien niet al teveel geld in investeren, maar wanneer je een echte professionele website wil laten maken door een ervaren websitebouwer, zijn de kosten natuurlijk iets hoger. Bij Nofie hebben wij de ultieme prijs kwaliteitverhouding. De kosten van een website hoeven niet heel hoog te zijn.

Terugbelverzoek

Een website laten maken in Rotterdam? Nofie.nl helpt je graag verder!

Iedereen verdient een maatwerk website

Een website is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van hun bedrijf. Wanneer je de online strategie goed neerzet, kan dit zorgen voor een flinke stroom aan nieuwe klanten. Uiteraard moet je website dan wel aan een aantal zaken voldoen. Heb je bijvoorbeeld een responsive website, is deze zoekmachine vriendelijk, is er gedaan aan conversie optimalisatie? Wij zorgen ervoor dat je complete website hieraan voldoet en zetten gebruiksvriendelijkheid centraal. Voor de meeste ondernemers is een maatwerk website simpelweg de beste oplossing. Er zijn dan geen beperkingen aan de mogelijkheden en kunnen een nieuwe website bouwen die precies aansluit op je wensen en behoefte.

De prijs past bij de complexiteit

Bij de vraag wat kost het om een website te maken moet je bedenken dat het lang niet altijd nodig is om een ingewikkelde website te maken. Een klein bedrijf of een starter, die de site wil gebruiken om de bekendheid te vergroten, heeft geen ingewikkelde maatwerk plug-ins nodig. Het is dan ook verstandig om eerst goed na te denken over waar je website allemaal aan moet voldoen. Wil je dat deze goed vindbaar is, welke functionaliteiten moeten er zijn, welk content management systeem wil je? Bij Nofie denken we graag over dit soort dingen mee, tijdens een adviesgesprek kunnen we je nieuwe website bespreken, en krijgen we een duidelijk beeld over waar je website aan moet voldoen. We zullen allemaal factoren bespreken en vooraf een duidelijk plan maken.

Complete WordPress website op maat

Maatwerk hoef niet perse duur te zijn. Wij snappen als geen ander dat je graag een unieke website wil laten ontwerpen door een professionele webdesigner en hier niet de hoofdprijs voor wilt betalen. Je kunt bij ons dan ook een website laten bouwen, voor eerlijke en transparantie tarieven. Uiteraard voldoen deze websites aan alle benodigde functionaliteiten, een responsive design en indien gewenst ook online marketing. De prijzen hiervan zullen we tijdens een eerste gesprek bespreken. Over het algemeen zal het maken van een website