WEBSHOP LATEN MAKEN VANAF €699,-
BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Webshop laten maken kosten

Conversiegerichte webshop met een op maat gemaakt design

De website van een bedrijf zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Als je een webshop in de site integreert zorgt de site rechtstreeks voor inkomsten. Een goede webshop laten maken is niet gemakkelijk, en er komen een hoop zaken bij kijken. Je WooCommerce webshop moet voldoen aan hoge eisen. Want dat is het startpunt van nieuwe opdrachten, nieuwe klanten en hogere verkoopcijfers. Laat een maatwerk webshop ontwikkelen door Nofie, en je bent verzekerd van de volgende zaken: ongelimiteerd aantal producten, goed vindbaar, snelle laadtijd, webshop onderhoud en professionele online marketing campagnes. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webshops die al deze functionaliteiten in zich heeft. Omdat niet iedereen veel geld aan het ontwerp kan besteden, heb je bij ons diverse opties voor de website laten maken kosten.

Betaalbare webshops voor e-commerce ondernemers

Het kost veel tijd om een goede website te maken, die aan de wensen van de opdrachtgever voldoet. Misschien heb je specifieke wensen, premium plugins, of andere e-commerce oplossingen. De site moet er in elk geval professioneel uitzien, er moet sprake zijn van een hoog conversiepercentage, en de shop moet makkelijk te beheren zijn. Wij zijn er in geslaagd om het bouwen van een website te optimaliseren. Daardoor kunnen we de webshop laten maken kosten beperkt houden. Ons proces verloopt via een stappenplan en je hebt keus uit drie kwaliteiten: brons, zilver en goud.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

WordPress webshop met zoekmachine optimalisatie voor een vast tarief

Wil je ook een professionele webshop laten maken en je producten online verkopen. Wij kunnen het volledig voor je uit handen nemen. Of het nu gaat om grote webshops of een nieuwe website, wij helpen je erbij. Je online winkel is voorzien van een professioneel content management systeem en een uniek webshop design. Ook is het mogelijk om de hosting door ons te laten verzorgen, je WooCommerce webshop is hierdoor altijd online en up to date.

Kortom, bij Nofie vind je alles voor je e-commerce website. Daarnaast kunnen onze online marketeers je helpen met het opzetten van effectieve online marketing campagnes. Je nieuwe producten online verkopen wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. 

Prijsindicatie webshop laten maken kosten

Als je bij ons een webshop laat bouwen kost dat tussen de € 500 en € 1400. Een kenmerk van al onze websites is, dat je die zelf kunt beheren. We leren je alle trucs die nodig zijn om zelf teksten, beeldmateriaal, video’s en dergelijke op de site te plaatsen. De site is ook nog eens erg veilig, omdat alle verbindingen wordt beveiligd door middel van SSL. Natuurlijk is elke website ook op een mobiel toestel te bekijken. De pagina’s worden responsive gemaakt, zodat de informatie duidelijk leesbaar is. Bovendien door ons gemaakte websites supersnel. Oftewel, een professionele webshop voor een vriendelijke prijs en dat alles met een prettige samenwerking. Wij zorgen ervoor dat de gloednieuwe website volledig bij je onderneming past.

Webshop brons

De webshop die in het bronzen pakket wordt ontworpen is bedoeld voor kleine ondernemers en starters. De webshop laten maken kosten zijn eenmalig € 699. De site is al na 2 weken klaar en en er zit geen limiet aan het aantal producten. Bij de brons-variant worden er geen functies op maat gemaakt. Ook zijn er geen koppelingen met social media of een SEO tool. Dit pakket is en prima basis voor een eenvoudige WordPress webwinkel. Wij zorgen ervoor dat de Woocommerce plugin helemaal naar behoren werkt en dat de nieuwe webshop is voorzien van een gebruiksvriendelijk cms.

Webshop zilver

Het zilver pakket om een webshop te laten maken is bedoeld voor wat grotere bedrijven, zoals het MKB. Je moet rekening houden met een levertijd ongeveer een maand en je krijgt een webshop met dezelfde functies als het brons pakket, maar dan met maatwerk functionaliteiten. Ook wordt er een koppeling gemaakt met het boekhoudsysteem en een SEO tool.De eenmalige kosten zijn € 899. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we je webshop bespreken zodat we samen op goede ideeën kunnen komen. Door onze jarenlange ervaring weten wij onze tevreden klanten goed te adviseren over de mogelijkheden.

Webshop goud

Bij het pakket goud wordt er voor € 1499 een volledig op maat gemaakte webshop voor je ontworpen. Gemiddeld kost het ongeveer 1 a 2 maanden voordat de webshop live staat. Een grote webshop bouwen kost altijd wat meer tijd. Onze professionele webdesigner zal alle tijd nemen om ervoor te zorgen dat jij succesvol wordt met e-commerce. Je webshop optimaal benutten en goed gevonden worden, zijn enkele verschillende factoren waar wij je mee gaan helpen. Voor grote webshops is dit de perfecte optie!