WEBSHOP LATEN MAKEN VANAF €699,-
BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Webshop laten maken Rotterdam

Laat je webshop maken in Rotterdam!

Unieke Webshop laten maken in Rotterdam

Een professionele webshop laten maken in Rotterdam? Of je nou een groot of klein bedrijf hebt voor ons maakt het niet uit. Onze webdevelopers hebben allerlei verschillende webshops gemaakt voor uiteenlopende bedrijven. Hierdoor weten wij precies hoe een effectieve en winstgevende webshop in elkaar zit. Wil je een webshop laten maken Rotterdam? Dan ben je bij Nofie.nl aan het juiste adres!

Tijdens het ontwikkelen van een webshop, zetten wij de bezoeker centraal. Het is erg belangrijk om de aandacht te trekken en bezoekers vast te houden. De online wereld beweegt snel, voor je het weet staat je concurrentie ineens boven je of is je webshop outdated. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt wanneer je een webshop wilt laten maken. 

Waar moet je op letten bij een webshop laten maken Rotterdam?

Wil je een webshop laten maken in Rotterdam? Dan is het belangrijk dat je onze webdevelopers en grafische vormgevers de juiste input geeft. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van webdesign maar we het belangrijk dat jouw boodschap, ambitie, doelstelling en visie jouw webshop vormen. Daarom vragen we naast content (producten, product omschrijvingen, product foto’s, etc, etc) ook om wat voor uitstraling jij aan je webshop wilt geven.

Naast een prachtig design focussen wij ons op een ander belangrijk aspect, namelijk conversie. Een webshop laten maken Rotterdam is immers stap 1 om sales te genereren, dit staat dan ook altijd voorop tijdens het ontwikkelen van je nieuwe webwinkel.

Professionele en op maat gemaakte webshop laten maken voor ondernemers in Rotterdam

Of je nu een offline bedrijf bent die dat stap wilt gaan maken naar een online webshop, of een bedrijf dat al veel verkoopt via de webshop, maakt voor ons niet uit. De afgelopen jaren hebben wij met allerlei verschillende ondernemers samen gewerkt en al een hoop mooie webshops mogen maken. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij ons terecht voor een nieuwe webwinkel. Doordat ons klantenbestand zeer uitgebreid en divers is, is ook ons ervaring erg breed. Wij hebben kennis van verschillende branches en weten dan ook goed invulling te geven aan de webshop, om wat voor bedrijf het dan ook gaat! Ben je ook een ondernemer uit Rotterdam, of misschien wel daar buiten? Wij komen graag met je in contact om te vertellen wat wij voor je kunnen betekenen!

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Professionele webshop laten maken Rotterdam

Een webshop laten maken in Rotterdam is niet zoiets als een online visitekaartje, maar het is juist het belangrijkste onderdeel van je bedrijf. Het is dan ook van groot belang dat het laten maken van je webshop op een professionele manier gebeurt. Dit zorgt ervoor dat je een stuk meer sales behaalt. Het is dan ook logisch dat kwaliteit bij ons op 1 staat.

Tijdens het ontwikkelen van je nieuwe webshop zullen we de gebruiker centraal zetten. Hierdoor is het uiteindelijk makkelijk om door de site te navigeren, en zal alles naar behoren werken. Dit eindresultaat zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk conversies behaald worden!

Een responsive webshop laten maken Rotterdam

Anno 2022 zijn er veel mensen in Rotterdam die je webshop via hun mobiel zullen bekijken. In de meeste gevallen is dit percentage zelfs rond de 90%. Een responsive webshop laten maken in Rotterdam is dan ook cruciaal.

Ook voor je webshops ranking is het belangrijk dat je webwinkel mobiel vriendelijk is. Google vind het namelijk relevant dat bezoekers op een responsive webshop belanden. Daarom worden webshops die niet mobiel vriendelijk zijn tegenwoordig veel lager geranked. Wij zorgen er daarom voor dat je webshop altijd goed te bekijken is, of het nou in Rotterdam is of ergens anders.

webshop laten maken Rotterdam

FAQ WEBSHOP LATEN MAKEN ROTTERDAM

Voor veel webshops is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google als mensen zoeken naar je producten. Dit kan namelijk zorgen voor veel extra inkomsten. Tijdens het ontwikkelen van je webshop zullen wij zorgen dat de basis goed staat. Wanneer je serieus aan de slag wilt met SEO, kun je ook bij ons terecht. Wij bieden namelijk verschillende SEO pakketten aan.

Wij bouwen WordPress en Woocommerce webshops. Hierdoor zijn aanpassingen aan de teksten of afbeeldingen dus eenvoudig door te voeren. Heb je toch liever dat wij dit voor je doen? Dat is ook mogelijk! Wij kunnen de webshop voor je onderhouden en wijzigingen voor je doorvoeren, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Heb je al een webshop en wil je deze graag laten verbeteren of vernieuwen? In sommige gevallen is dat mogelijk, maar dit hangt onder andere af van het CMS waar de webshop mee is gebouwd. Wij werken namelijk altijd met WordPress, dus wanneer je zelf een Magento webshop hebt, is dit lastig. Je kunt hierover het beste contact opnemen zodat we de situatie kunnen bespreken.

Wij bouwen WordPress webshops, dit krachtige professionele en veelzuidige CMS is geschikt voor kleine en grote webshops. De mogelijkheden zijn eindeloos en is hierdoor geschikt voor allerlei soorten webwinkels, of je nu enkele of duizenden producten verkoopt. Meer informatie over een WordPress webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wanneer je een webshop laat maken zijn er nog een aantal zaken die je nodig hebt. Bijvoorbeeld de domeinnaam en de hosting. Gelukkig hoef je hier zelf niet naar om te kijken en kunnen wij dit voor je regelen. Wanneer je op dit moment al een webshop hebt, en deze wilt laten vernieuwen, beschik je al over een domeinnaam en hosting. 

Hoe lang het precies duurt om een webshop te laten maken is lastig te zeggen. Dit hangt onder andere af van de functionaliteiten en het aantal producten. In de meeste gevallen is het al mogelijk om je nieuwe webshop binnen een aantal weken online te hebben. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact met ons op zodat we een inschatting kunnen maken.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de bezoekers van je webshop snel en eenvoudig kunnen betalen. Daarom kunnen wij jouw webshop met vrijwel elke betalingsmethoden koppelen. Paypal, iDeal, creditcard, Afterpay en andere betaalmethodes!

De exacte kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe webshop zijn op voorhand lastig te benoemen. Dit is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal pagina’s en producten. Ook het design en de functionaliteiten spelen hierin een rol. Ben je benieuwd naar de exacte kosten? Wij doen graag een voorstel op maat zodat je precies weet wat je kunt verwachten!

Zeker! De meeste bedrijven waar wij een webshop voor hebben gemaakt helpen wij ook met online marketing. Het is immers van groot belang om continue nieuwe en relevante bezoekers naar de webshop te trekken. Zonder bezoekers zul je namelijk niets verkopen. Samen met jou zullen we de mogelijkheden en een strategie bepalen voor je webshop. Misschien is het slim om aan de slag te gaan met SEO en SEA of juist met social media.

Wanneer je een webshop laat maken is het inderdaad handig als je zelf de content aanlevert. Jij kent je bedrijf zelf immers het beste en kunt hier dan ook het beste over vertellen. Heb je toch ergens hulp bij nodig? Bijvoorbeeld bij het schrijven van goede SEO teksten, dan kunnen we je hierin ondersteunen. We vertellen je graag meer in een adviesgesprek over de mogelijkheden en de kosten. 

Webshop laten maken Rotterdam? Kies voor Nofie!

Als je een webshop wilt laten maken Rotterdam is het belangrijk dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Kwaliteit en ervaring zijn twee punten die noodzakelijk zijn voor het maken van een professionele webshop. Wij vertellen je graag wat de voordelen zijn van een samenwerking met Nofie.

Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van een webshop, zullen we samen bespreken wat de wensen en doelen zijn van jouw website. Waar moet deze aan voldoen, en hoe gaan we dit vorm geven? Je kunt je voorstellen dat een webshop weer heel anders is dan een website voor een lokale dienstverlener. Daarom kunnen we in een eerste kennismakingsgesprek een goed beeld krijgen over waar de website allemaal aan moet voldoen. Hoeveel producten komen er op de webshop, moeten er geoptimaliseerde SEO teksten geschreven worden? Dit zijn zaken die wij samen zullen bespreken.

Fijne en snelle communicatie

Tijdens het ontwikkelen van je nieuwe webshop zullen wij regelmatig contact hebben. Bijvoorbeeld om wijzigingen door te voeren of de ontwikkelingen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat we goed bereikbaar zijn en snel reageren. Ook als de webshop online staat kun je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Direct een webshop laten maken in Rotterdam

Wil je ook direct een webshop laten maken in Rotterdam of wil je graag meer informatie ontvangen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan! 

Het onderhouden en beveiligen van je webshop

Vergroot je online succes!

Je webshop moet 24/7 bereikbaar zijn, je klanten zijn namelijk dag en nacht op zoek naar je producten. Je wilt er dan ook zeker van zijn dat je webshop op ieder moment goed functioneert. Wij zorgen er daarom voor dat deze goed beveiligd is, dat er regelmatig back-ups gemaakt worden en dat we je webshop netjes onderhouden.