WEBSHOP LATEN MAKEN VANAF €699,-

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Specifieke wensen voor jouw webshop?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Specifieke wensen voor het het laten maken van jouw webshop?

Binnen één uur een opmaat gemaakte offerte!

Start vandaag nog met jouw webshop!

Een groot bedrijf of klein bedrijf, net gestart of al jaren ervaring, voor ons maakt het niet uit. Wij hebben allerlei verschillende webshops gemaakt voor uiteenlopende bedrijven. Hierdoor weten wij precies hoe een conversiegerichte en winstgevende webshop in elkaar zit. Tijdens het ontwikkelen van een nieuwe webshop, zetten wij de gebruiker centraal. Het is erg belangrijk om de aandacht te trekken en bezoekers vast te houden. De online wereld beweegt snel, voor je het weet staat je concurrentie ineens boven je of is je webshop outdated. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw webshop een succes wordt!

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!
Mounia
Mounia
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Lees verder
Naoufal is deskundig, flexibel, professioneel en gepassioneerd over zijn vak! Ik had vanaf het allereerste contact het volledige vertrouwen in zijn ideeën. Hij communiceert open en transparant, denkt goed mee en komt met creatieve en originele oplossingen. Fijn dat je hier geen nummer bent maar dat er goed wordt geluisterd naar je wensen en Naoufal echt goed meedenkt.
Eu-Naturalstones
Eu-Naturalstones
Kwailiteit
Lees verder
Snel, netjes, geduldig, professioneel.. Ik heb denk ik wel 100x gemaild de afgelopen weken voor aanpassingen, wensen, extra opties, toch nog wat wijzigingen... Niets was teveel. Heel erg bedankt!
Sipass
Sipass
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Ik heb mijn eigen beelden en ideeën met Nofie.nl besproken. Dit is prefect omgezet. Mooi om te zien hoe het beeld in je hoofd tot een website wordt gemaakt. Dit had ik voor ogen. Ben erg blij met het resultaat!
Alex Brosecurityenservices
Alex Brosecurityenservices
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Heel erg tevreden over de website. En het geduld dat ze met ons had. En waren er kleine problemen dan was het binnen de kortste keren opgelost. Echt Super! Brosecurityenservices.com
Makaashandel
Makaashandel
Kwailiteit
Lees verder
Bij Naoufal heeft kennis van zaken en weet precies wat een klant zoekt voor het juiste budget!
Blinkt Facilities
Blinkt Facilities
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Nofie.nl is persoonlijk betrokken, flexibel en meedenkend in het hele proces. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening geboden vanuit Nofie.nl. Prima aanrader dus!
Hicham
Hicham
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
Ongeveer 1 maand geleden heeft Naoufal mijn website gemaakt naar alle tevredenheid. Naoufal luistert goed naar wat ik wil en voert het ook snel en professioneel uit.
Tom
Tom
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
Naoufal van Nofie.nl is erg snel, vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Ook blijft Naoufal 's nachts en in het weekend in contact. Naoufal beantwoordde ook andere vragen, die eigenlijk nikst e maken hadden met de webshop. Ik ben erg tevreden en blij met de resultaten van mijn webshop!
Virgil
Virgil
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
We hebben samen met Naoufal gekeken naar de best mogelijke invulling en ontwikkeling van onze website. Uiteindelijk het gewenste resultaat opgeleverd door Naoufal, waarvoor dank. Wij zouden hem voor een volgend project weer inschakelen.
Milouda
Milouda
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Het was een prettige samenwerking met Naoufal van Nofie.nl! Hij heeft een zeer professionele website voor mij gemaakt waar ik zeer blij mee ben. Naoufal hield goed (en geduldig) rekening met mijn wensen.
Redouan
Redouan
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Goede service! Bij vragen wordt je bijna vrijwel de zelfde dag geholpen. Ben erg blij met de nieuwe vormgeving!
Alex
Alex
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Met de 100% tevredenheids garantie van Nofie.nl kan je nooit misgrijpen! Super klantvriendelijk en zeer meedenkend!
Glowmax
Glowmax
Responsiviteit
Lees verder
Bijzonder goede service. Reageert altijd in no time. Lost altijd alles op naar klant tevredenheid. Ik kan iedereen aanraden klant te worden bij Nofie.nl.
Previous
Next

FAQ WEBSHOP LATEN MAKEN ROTTERDAM

Hoe lang het precies duurt om een webshop te laten maken is lastig te zeggen. Dit hangt onder andere af van de functionaliteiten en het aantal producten. In de meeste gevallen is het al mogelijk om je nieuwe webshop binnen een aantal weken online te hebben. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact met ons op zodat we een inschatting kunnen maken.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de bezoekers van je webshop snel en eenvoudig kunnen betalen. Daarom kunnen wij jouw webshop met vrijwel elke betalingsmethoden koppelen. Paypal, iDeal, creditcard, Afterpay en andere betaalmethodes!

Zeker! Het is belangrijk dat je snel producten kunt toevoegen of juist moet weghalen. Dit kan komen door bijv. een voorraad, nieuwe producten of een andere collectie. Gelukkig kunnen wij dit snel en eenvoudig doen, we bieden ook onderhoudspakketten aan zodat je hier zelf niet naar hoeft om te kijken! 

Voor veel webshops is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google als mensen zoeken naar je producten. Dit kan namelijk zorgen voor veel extra inkomsten. Tijdens het ontwikkelen van je webshop zullen wij zorgen dat de basis goed staat. Wanneer je serieus aan de slag wilt met SEO, kun je ook bij ons terecht. Wij bieden namelijk verschillende SEO pakketten aan.

Wanneer je website helemaal af is, wil je natuurlijk ook nieuwe bezoekers trekken. Het is daarom belangrijk dat je website goed vindbaar is. Om dit mogelijk te maken bieden wij ook verschillende SEO pakketten aan. Hiermee zorgen we ervoor dat we je website vindbaar wordt op relevante zoektermen!

Voordat we beginnen met het maken van je nieuwe website is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van jou en je bedrijf. Tijdens een eerste adviesgesprek zullen we je wensen en behoefte bespreken. Als alles duidelijk is, kunnen we beginnen met het ontwikkelen van je website. Tijdens de ontwikkeling zullen we regelmatig contact hebben en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Ook is er meer dan genoeg ruimte om feedback te geven zodat we dit kunnen verwerken. 

webshop laten maken Rotterdam

Webshop laten maken Rotterdam

Wil je een webshop laten maken in Rotterdam? Wij kunnen je hierbij helpen! Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van webshops. Naast een prachtig design focussen wij ons op een ander belangrijk aspect, namelijk conversie. Een webshop is immers bedoeld om sales te genereren, dit staat dan ook altijd voorop tijdens het ontwikkelen van je nieuwe webshop.

Website laten maken Rotterdam - Nofie.nl

Een webshop laten maken in Rotterdam? Kies voor Nofie!

Als je een webshop gaat laten maken is het belangrijk dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Kwaliteit en ervaring zijn twee punten die noodzakelijk zijn voor het maken van een professionele webshop. Wij vertellen je graag wat de voordelen zijn van een samenwerking met Nofie.

Fijne en snelle communicatie

Tijdens het ontwikkelen van je nieuwe webshop zullen wij regelmatig contact hebben. Bijvoorbeeld om wijzigingen door te voeren of de ontwikkelingen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat we goed bereikbaar zijn en snel reageren. Ook als de webshop online staat kun je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Een responsive webshop laten maken

Anno 2021 zijn er veel mensen die je webshop via hun mobiel zullen bekijken. In de meeste gevallen is dit percentage zelfs rond de 50%. Een webshop die goed zichtbaar is op ieder apparaat, oftewel, een responsive webshop is dan ook cruciaal. Wij zorgen er daarom voor dat je webshop altijd goed te bekijken is.

Een professionele webshop laten maken

Een webshop is niet zoiets als een online visitekaartje, maar het is juist het belangrijkste onderdeel van je bedrijf. Het is dan ook van groot belang dat het laten maken van je webshop op een professionele manier gebeurt. Dit zorgt ervoor dat je een stuk meer sales behaalt. Het is dan ook logisch dat kwaliteit bij ons op 1 staat.

Ook een Direct een webshop laten maken in Rotterdam

Wil je ook direct een webshop laten maken in Rotterdam of wil je graag meer informatie ontvangen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Recent opgeleverd

Het onderhouden en beveiligen van je webshop

Vergroot je online succes!

Je webshop moet 24/7 bereikbaar zijn, je klanten zijn namelijk dag en nacht op zoek naar je producten. Je wilt er dan ook zeker van zijn dat je webshop op ieder moment goed functioneert. Wij zorgen er daarom voor dat deze goed beveiligd is, dat er regelmatig back-ups gemaakt worden en dat we je webshop netjes onderhouden.

Het onderhouden en beveiligen van je webshop

Vergroot je online succes!

Je webshop moet 24/7 bereikbaar zijn, je klanten zijn namelijk dag en nacht op zoek naar je producten. Je wilt er dan ook zeker van zijn dat je webshop op ieder moment goed functioneert. Wij zorgen er daarom voor dat deze goed beveiligd is, dat er regelmatig back-ups gemaakt worden en dat we je webshop netjes onderhouden.