WEBSHOP LATEN MAKEN VANAF €699,-
BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Webshop laten maken

Conversiegerichte webshop met een op maat gemaakt design

Een professionele webshop laten ontwikkelen bij Nofie? Wij bouwen maatwerk webshops die volledig aansluiten bij jouw wensen en eisen. Onze grafische vormgevers en webdevelopers zijn resultaatgericht en hebben oog voor detail. Wanneer jij jouw (nieuwe) webshop laat ontwerpen en ontwikkelen door Nofie, ben je er zeker van dat deze aansluit bij jouw bedrijf en bedrijfsdoelstellingen. Wij weten als geen ander dat een professionele webwinkel één van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf is.

Een webshop met hoge conversie laten maken

Het laten maken van een webshop is de sleutel tot jouw online sales. Wij ontwikkelen een op conversie gerichte webshop met een strakke vormgeving – afgestemd op jouw huisstijl – die jouw klanten begeleiden door de customer journey.

Voor jou – als eigenaar van de webshop – hanteren we een eenvoudig en overzichtelijk CMS, waardoor je gemakkelijk en effectief je webshop kunt beheren. Wij vinden het belangrijk dat je snel producten aan je webshop kunt toevoegen, vervangen of verwijderen. Zo blijft je webshop altijd up-to-date!

WordPress Webshop | Functies & Mogelijkheden

Wij maken webshops via het CMS, WordPress. Wanneer je je Woocommerce webshop door ons laat maken, profiteer je van vele functionaliteiten en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde betaalsystemen als PayPal, iDeal en Afterpay, het automatisch genereren van voorraadrapportages, een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse analyse van je online verkopen, een overzicht van de best presterende producten in je webshop etc. etc.

Wat jouw wensen en behoeften ook zijn – groot of klein – onze online marketeers weten jouw e-commerce webshop altijd aan de juiste doelgroep te tonen!

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!
webshop laten maken

Hoe gaat een webshop laten maken in zijn werk?

Jij kent jouw bedrijf het allerbeste! We gaan dan ook uitvoerig met jou in overleg over jouw wensen en behoeften. Wat wil je met jouw webwinkel bereiken? Meer sales? Grotere naamsbekendheid? Betere vindbaarheid?

Naar aanleiding van ons gesprek gaan wij aan de slag met een eerste opzet. Gedurende alle fases van de ontwikkeling van jouw webshop blijven we in nauw contact. We houden je op de hoogte van de stand van zaken en voeren eventuele wijzigingen – op basis van jouw feedback – uit. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Ook na oplevering van de webshop, kun je nog bij ons terecht voor vragen en/of onderhoud.

Een professionele, SEO-geoptimaliseerde webshop 

Al onze webshops beschikken over een basis zoekmachine optimalisatie, waardoor jouw webshop goed zal presteren in de verschillende zoekmachines. We zorgen ervoor dat je webshop goed gevonden wordt op relevante zoektermen. Een betere vindbaarheid zorgt voor meer bezoekers en dus meer conversie en omzet!

Wil je jouw webshops online vindbaarheid verbeteren? Besteed je zoekmachine optimalisatie (SEO) aan ons uit en behaal nóg betere resultaten voor jouw webshop.

Webshop laten maken 

De webshops die wij maken zijn voorzien van het CMS systeem WordPress. Of het nu gaat om een nieuwe webwinkel voor e-commerce ondernemers of een offline bedrijf dat de online wereld wil betreden, het begint allemaal met een WordPress webshop. Hier wordt een Woocommerce plugin aangekoppeld, dit maakt het mogelijk om een webshop te bouwen. Alle functionaliteiten zitten hierin, dit open source CMS, is gebruiksvriendelijk, professioneel en wordt wereldwijd het meest gebruikt! Jouw potentiële klanten zullen met veel plezier hun nieuwe producten bij je kopen! We komen graag met je in contact om je nieuwe WooCommerce webshop te bespreken!

Uitstekende kwaliteit en talloze mogelijkheden

Wanneer je ervoor kiest om je nieuwe maatwerk webshop te laten ontwerpen en bouwen door Nofie, ben je ervan verzekerd dat je een webshop krijgt van uitstekende kwaliteit. Of je nu hele specifieke wensen hebt, of juist een eenvoudige website wilt laten maken, maakt voor ons niet uit. Wil je een webwinkel laten bouwen, ben je hoe dan ook aan het juiste adres. Een snelle laadtijd, professionele hosting, design in je huisstijl, geschikt voor mobiel gebruik, het zijn allemaal onderdelen die behoren tot onze webshop pakketten. 

Persoonlijk advies, een fijne samenwerking en korte lijnen

Een prachtige website is leuk, maar dat is niet genoeg voor onze webbouwers. Wij onderscheiden ons in de service die wij aanbieden. Niet lang wachten tot aanpassingen zijn doorgevoerd of dagen wachten op een reactie, maar korte lijnen en een prettige samenwerking. Dit zijn de details die ervoor zorgen dat de communicatie goed verloopt en beloftes worden nagekomen. Neem direct contact op als je hier hulp bij nodig hebt. Een professionele webshop laten maken met heldere afspraken, dat is wat wij doen!

Een webshop laten bouwen met een uitstekende service en een nieuwe layout. Dat doen wij voor een aantrekkelijke prijs. In een persoonlijk gesprek lichten wij alles graag toe. Je webshop optimaal benutten en een design dat goed bij je bedrijf past, dat zijn onze uitgangspunten. Wij kunnen alles voor je uit handen nemen en stellen hoge eisen aan ons werk.

Webshop laten maken kosten

Wil je direct een webshop laten maken? Kies voor de expertise van Nofie! Een basis webshop kan al binnen 2 weken online staan. Wil je een uitgebreidere webshop met meer mogelijkheden en functies, dan neemt het uiteraard wat meer tijd in beslag. Bekijk hier de tarieven voor het laten maken van een webshop.

Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Op het moment dat iemand iets bij je wilt kopen, is het natuurlijk belangrijk dat er makkelijk en veilig betaald kan worden. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en ook zeker aan het aantal conversies. Door Mollie te koppelen als payment provider, kunnen mensen op hun eigen manier betalen. De een zal dat willen doen met iDeal, de ander met paypal of creditcard, maar ook betalingen accepteren met Afterpay is allemaal mogelijk. Wij zullen ervoor zorgen dat dit technisch helemaal in orde is zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Voor het bouwen van jouw webshop hebben wij verschillende pakketten. De kosten voor het maken van je webshop tussen de €699 en €1499 euro. Afhankelijk van de functionaliteiten, het aantal producten, pagina’s en hoeveelheid maatwerk, kun je een pakket bij ons afnemen. Weet je niet precies welke je nodig hebt? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen adviseren in een persoonlijk adviesgesprek. Hierin bespreken we al jouw wensen en vertellen we de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een vast tarief per maand de website door ons te laten onderhouden. Ook optimalisaties op gebied van online marketing kunnen op maandelijkse basis door ons worden uitgevoerd.

Alle websites die wij maken zijn in de basis goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. In sommige gevallen ben je hierdoor direct goed vindbaar met verschillende producten. Wanneer er erg veel concurrentie is, is het verstandig om ook te starten met een SEO traject. We kunnen je dan doorlopend helpen om steeds beter vindbaar te worden en meer traffic te genereren. Daarnaast is het mogelijk om dit te combineren met social media of andere vormen van online marketing. Een goed geoptimaliseerde website in combinatie met effectieve online marketing campagnes zullen het verschil maken. 

Het is mogelijk om je website of e-commerce website door ons te laten onderhouden. Hierdoor ben je verzekerd van professionele hosting en goed onderhoud. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt en je website altijd goed te bereiken is. Ook als er wijzigingen zijn of speciale onderdelen die aangepast moeten worden, kunnen wij dit voor je oppakken. Wij ontzorgen je volledig en nemen alles uit handen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf je website te onderhouden. Wij laten de keuze volledig bij jou. Met onze jarenlange ervaring ben je in ieder geval verzekerd professioneel onderhoud. 

Wij zorgen ervoor dat je webshop technisch gezien helemaal in orde is. Je bent verzekerd van een snelle laadtijd, responsive design en nog veel meer. Wij nemen dit volledig op ons, zodat jij hier niet mee bezig hoeft te zijn. Je webshop draait op snelle hosting en is goed beveiligd. Jouw WordPress webwinkel wordt een gegarandeerd succes op deze manier. Of het nu gaat om een e-commerce platform of een WooCommerce webshop, wij staan voor je klaar!