WEBSHOP LATEN MAKEN VANAF €699,-

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Een webshop laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een proffesionele webshop laten maken?

Binnen één uur een opmaat gemaakte offerte!

Een unieke webshop laten maken | Kies voor Nofie!

Elk bedrijf is uniek – ook die van jou! Bij Nofie vinden we het belangrijk dat jouw boodschap, ambitie, doelstelling en visie een belangrijk onderdeel van jouw webshop vormen. Wij bereiken dit door maatwerk te leveren. Wanneer jij jouw (nieuwe) webshop laat ontwerpen en ontwikkelen door Nofie, ben je er zeker van dat deze aansluit bij jouw bedrijf en bedrijfsdoelstellingen. Wij weten als geen ander dat een professionele webwinkel één van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf is.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!
Mounia
Mounia
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Lees verder
Naoufal is deskundig, flexibel, professioneel en gepassioneerd over zijn vak! Ik had vanaf het allereerste contact het volledige vertrouwen in zijn ideeën. Hij communiceert open en transparant, denkt goed mee en komt met creatieve en originele oplossingen. Fijn dat je hier geen nummer bent maar dat er goed wordt geluisterd naar je wensen en Naoufal echt goed meedenkt.
Eu-Naturalstones
Eu-Naturalstones
Kwailiteit
Lees verder
Snel, netjes, geduldig, professioneel.. Ik heb denk ik wel 100x gemaild de afgelopen weken voor aanpassingen, wensen, extra opties, toch nog wat wijzigingen... Niets was teveel. Heel erg bedankt!
Sipass
Sipass
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Ik heb mijn eigen beelden en ideeën met Nofie.nl besproken. Dit is prefect omgezet. Mooi om te zien hoe het beeld in je hoofd tot een website wordt gemaakt. Dit had ik voor ogen. Ben erg blij met het resultaat!
Alex Brosecurityenservices
Alex Brosecurityenservices
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Heel erg tevreden over de website. En het geduld dat ze met ons had. En waren er kleine problemen dan was het binnen de kortste keren opgelost. Echt Super! Brosecurityenservices.com
Makaashandel
Makaashandel
Kwailiteit
Lees verder
Bij Naoufal heeft kennis van zaken en weet precies wat een klant zoekt voor het juiste budget!
Blinkt Facilities
Blinkt Facilities
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Nofie.nl is persoonlijk betrokken, flexibel en meedenkend in het hele proces. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening geboden vanuit Nofie.nl. Prima aanrader dus!
Hicham
Hicham
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
Ongeveer 1 maand geleden heeft Naoufal mijn website gemaakt naar alle tevredenheid. Naoufal luistert goed naar wat ik wil en voert het ook snel en professioneel uit.
Tom
Tom
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
Naoufal van Nofie.nl is erg snel, vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Ook blijft Naoufal 's nachts en in het weekend in contact. Naoufal beantwoordde ook andere vragen, die eigenlijk nikst e maken hadden met de webshop. Ik ben erg tevreden en blij met de resultaten van mijn webshop!
Virgil
Virgil
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
We hebben samen met Naoufal gekeken naar de best mogelijke invulling en ontwikkeling van onze website. Uiteindelijk het gewenste resultaat opgeleverd door Naoufal, waarvoor dank. Wij zouden hem voor een volgend project weer inschakelen.
Milouda
Milouda
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Het was een prettige samenwerking met Naoufal van Nofie.nl! Hij heeft een zeer professionele website voor mij gemaakt waar ik zeer blij mee ben. Naoufal hield goed (en geduldig) rekening met mijn wensen.
Redouan
Redouan
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Goede service! Bij vragen wordt je bijna vrijwel de zelfde dag geholpen. Ben erg blij met de nieuwe vormgeving!
Alex
Alex
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Met de 100% tevredenheids garantie van Nofie.nl kan je nooit misgrijpen! Super klantvriendelijk en zeer meedenkend!
Glowmax
Glowmax
Responsiviteit
Lees verder
Bijzonder goede service. Reageert altijd in no time. Lost altijd alles op naar klant tevredenheid. Ik kan iedereen aanraden klant te worden bij Nofie.nl.
Previous
Next

Onze werkwijze | In samenwerking met jou

Jij kent jouw bedrijf het allerbeste! We gaan dan ook uitvoerig met jou in overleg over jouw wensen en behoeften. Wat wil je met jouw webshop bereiken? Meer verkopen? Grotere naamsbekendheid? Betere vindbaarheid? Waar moet de focus op liggen? Naar aanleiding van ons gesprek gaan wij aan de slag met een eerste opzet. Gedurende alle fases van de ontwikkeling van jouw webshop blijven we in nauw contact. We houden je op de hoogte van de stand van zaken en voeren eventuele wijzigingen – op basis van jouw feedback – uit. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Ook na oplevering van de webshop, kun je nog bij ons terecht voor vragen en/of opmerkingen.
Website laten maken Rotterdam - Nofie.nl

Webshop laten maken | Design & Onderhoud

Online verkopen is nog steeds ontzettend populair. Elke bedrijfstak is ook online – in de vorm van een webshop – vertegenwoordigd. Een gebruiksvriendelijke en optimaal functionerende webshop is een belangrijke voorwaarde voor online succes. Een trage of niet-responsieve webshop zal niet leiden tot de resultaten die jij wilt bereiken. Nofie creëert op maat gemaakte webshops voor verschillende bedrijven en organisaties. Wij zijn op de hoogte van de meest actuele technische ontwikkelingen om voor jouw bedrijf de webshop te creëren die het verdient.

Ook het uitvoeren van onderhoud en regelmatige updates voor je webshop behoort bij ons tot de mogelijkheden

Een webshop laten maken met hoge conversie!

Het laten maken van een webshop door Nofie is de sleutel tot jouw online zakelijk succes. Wij ontwikkelen een op conversie gerichte webshop met een fraaie vormgeving – afgestemd op jouw huisstijl – die jouw klanten begeleiden door de customer journey. Voor jou – als eigenaar van de webshop – hanteren we een eenvoudig en overzichtelijk beheersysteem, waardoor je gemakkelijk en effectief je webshop kunt beheren. Wij vinden het belangrijk dat je snel producten aan je webshop kunt toevoegen, vervangen of verwijderen.

SEO-geoptimaliseerd

Al onze webshops beschikken over een basis SEO-optimalisatie, waardoor jouw webwinkel goed zal presteren in de verschillende zoekmachines. We zorgen ervoor dat je webshop goed gevonden wordt op relevante zoektermen. Een betere vindbaarheid zorgt voor meer bezoeken aan jouw webshop en dus meer conversie en inkomsten! Wil je jouw webshop een extra SEO-boost geven en hierdoor nog beter vindbaar worden in de zoekmachine? Besteed je zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan ons uit en behaal nóg betere resultaten.

Webshop | Functies & Mogelijkheden

Wanneer je je webshop laat realiseren door Nofie, profiteer je ook nog eens van de vele functionaliteiten en mogelijkheden die je erbij krijgt. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde betaalsystemen als PayPal, iDeal en Afterpay, het automatisch genereren van voorraadrapportages, een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse analyse van verkopen, een overzicht van de best presterende artikelen in je webshop etc. etc. Wat jouw wensen en behoeften ook zijn – groot of klein – Nofie levert een goed presterende, effectieve webshop waar je jarenlang plezier van zult hebben!

Webshop laten maken?

Wil je direct een webshop laten maken? Kies voor de expertise van Nofie! Een basis webshop kan al binnen 2 weken online staan. Wil je een uitgebreidere webshop met meer mogelijkheden en functies, dan neemt het uiteraard wat meer tijd in beslag. Bekijk hier de tarieven voor het laten maken van een webshop. Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!