WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €499,-

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Website laten maken Den Haag

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Website laten maken Den Haag

Wil je een website laten maken in Den Haag om jouw bedrijf meer in de kijker te zetten? Bij Nofie helpen we je graag om de visie achter jouw bedrijf het best naar voren te laten komen.  Ons full-service bedrijf let op alle kleine details waardoor je de doelgroep en daarmee leads trekt die je bedrijf nodig heeft.

Na een brainstormsessie komen we tot een eisenlijst waar vanuit wij verder werken. Aan alle essentiële factoren wordt gedacht: tekst, design, een responsive site en meer. Er is altijd ruimte voor aanpassingen zodat het eindresultaat precies is waar jij voor je onderneming naar op zoek bent!

Door onze ervaring met verschillende bedrijfstakken weten we precies waar je als ondernemer behoefte aan hebt, nu en in de toekomst!

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Professionele en betaalbare website laten maken Den Haag?

Als startende ondernemer kan een goede website een behoorlijke investering zijn. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met bedrijven uit verschillende branches. Hierdoor kunnen we goed bepalen wat essentieel is voor jouw bedrijf en beginnen we met een sterke basis waarop we altijd verder kunnen werken. We bieden je de perfecte prijs-kwaliteit verhouding, zo hoef je niet direct duizenden euro’s kwijt te zijn voor jouw droomsite.
Website laten maken Den Haag

FAQ

Het proces van een website laten maken

Afhankelijk van je wensen duurt het ongeveer tussen de 1 à 4 weken om een complete website neer te zetten. Daar hebben verschillende factoren invloed op waarbij de meest bepalende factor de grootte van de website is. Wil je bijvoorbeeld een portfolio site of een webshop met meerdere categorieën? Aan het begin van het proces maken wij een inschatting en zullen wij je altijd up-to-date houden van de voortgang. Dan ben je altijd op de hoogte van hoe ver we al zijn met je website.

Hoe zit het met de content voor mijn website?

Het visuele aspect van een website is van groot belang om de zichtbaarheid van je bedrijf naar een hoger level te tillen. De juiste foto’s geven namelijk een goed beeld van je bedrijf, diensten en producten. Deze zorgen in combinatie met de juiste woorden voor overtuiging én creëren vertrouwen bij je doelgroep. Het gebruik van eigen, professionele beelden vergroot dit effect. Ook is het mogelijk dat wij passende stockfoto’s aanleveren om zo een mooi beeld neer te zetten van jouw bedrijf. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle content SEO geoptimaliseerd is!

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Een groot pluspunt van ons werk is dat alles in een gebruiksvriendelijk CMS wordt gebouwd. Met WordPress kun je gemakkelijk aanpassingen doen waardoor alle content op je site continu relevantie blijft behouden. Je kunt dit zelf doen maar we bieden ook onderhoud aan de website aan als service zodat je zorgeloos kunt ondernemen. Focus jij je op de groei van je bedrijf terwijl wij de website onder handen nemen, win-win situatie!

Hoe zit het met de hosting voor mijn website?

Ja, we bieden ook hosting aan! Het is natuurlijk van belang dat de website 24/7 in de lucht blijft, je doelgroep kan immers op allerlei momenten naar jouw bedrijf op zoek zijn. We bieden de snelste hosting, onderhoud en service aan en zorgen ervoor dat de website goed is beveiligd. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd een back-up wordt gemaakt voor het geval dat er ongewild iets gewist wordt.

Is mijn website seo geoptimaliseerd?

Bij alle stappen in het bouwen van de site houden we rekening met de SEO-waarde. Hiervoor bieden we dan ook verschillende SEO-pakketten aan. Wij zijn continu op de hoogte van allerlei belangrijke ontwikkelingen rondom SEO en passen dit dan ook zorgvuldig toe. Hiermee ben je ervan verzekerd dat jouw site altijd hoog in de zoekresultaten eindigt.

Webdesign in Den Haag

Allereerst willen we tot de kern dringen van je bedrijf. Wat straal je uit, waar wil je heen en wat is de doelgroep bijvoorbeeld? Tijdens de eerste brainstormsessie geven wij advies en bespreken we wat haalbaar is, hierin blijven wij altijd transparant. Na het samenstellen van een eisenlijst gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de website en is er genoeg ruimte voor feedback tussendoor. Het eindresultaat is een website die staat als een huis. Daarnaast zijn we altijd goed bereikbaar en staan we klaar om het beste uit je site te halen.

Wat kost een website laten maken in Den Haag?

Bij ons is het doel om voor iedere ondernemer en bedrijf een professionele website neer te zetten. Hierbij zijn factoren als betaalbaarheid en conversiegerichtheid een belangrijk onderdeel. Door middel van ons stappenplan  is het voor ons mogelijk de hoogste kwaliteit voor de meest aantrekkelijke prijs te bieden. Ook volgen we een strak schema zodat we je bijna altijd een eerste opzet kunnen voorleggen binnen 5 dagen. Alles begint met een helder plan waarbij we jouw wensen goed in kaart brengen. We vragen je bijvoorbeeld wat voor indruk je wilt achterlaten bij je bezoeker en wat je wilt uitstralen. Ook de functionaliteiten worden tot in detail doorgenomen, elk bedrijf heeft een unieke wensenlijst. Daarnaast is content ook een groot onderdeel, zonder kan een website simpelweg niet bestaan. Hoe schets je met beeld het best een impressie van jouw bedrijfsvoering? Hierna is het tijd om aan de slag te gaan met de eerste opzet. Er is voldoende ruimte voor feedback en verbetering waarmee we verder kunnen bouwen aan een perfecte website. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op zodat we kunnen beginnen met een nieuwe stap in je bedrijf.

Project kickoff meeting!

De samenwerking tussen onze bedrijven begint altijd met de project kickoff meeting. Het startpunt waar vanuit we alles gaan bepalen. Dit kan telefonisch plaatsvinden maar bijvoorbeeld ook via een digitale Zoom-meeting.

Aanleveren van de content

Voordat we aan de slag gaan, is het tijd om content te verzamelen. Alle high-res foto’s, video’s en meer zetten we veilig in een map en dan kunnen we bepalen waar ze op de site terechtkomen. Ook stockbeelden zijn een optie om te gebruiken, hierin zijn de opties eindeloos.

De website bouwen

Na alle input te hebben verzameld, is het tijd om te gaan ontwerpen. Wij doen al het (harde) werk terwijl jij slechts korte tijd wacht op het resultaat.

Correctierondes

Je kunt natuurlijk 100% tevreden zijn met het eerste resultaat maar schroom niet om feedback te geven. Hier is dan ook uitgebreid de mogelijkheid voor na het oplevermoment. De aantal feedbackmogelijkheden zijn bepaald in het pakket waarvoor je hebt gekozen.

Oplevering

Ben je echt helemaal tevreden? Dan kan de website worden opgeleverd en live gaan. Tijd om bezoekers binnen te halen en blij te maken met een responsive website!

Website laten maken Den Haag

Ook een website laten maken Den Haag? Zoek niet verder, bij Nofie ben je aan het juiste adres. Als onderneming in Den Haag kun je niet zonder website, het internet is immers de plek waar de meeste mensen op zoek gaan naar hetgeen ze nodig hebben. Daarom is het zeker één van de belangrijkste onderdelen van succesvolle bedrijfsvoering. Het zorgt voor keer op keer nieuwe leads, klanten en opdrachten die zorgen voor de welverdiende groei!

De voordelen van een website bij Nofie!

We hebben al heel wat ondernemers blij mogen maken met een perfect passende website, wij luisteren echt naar wat je wilt. Dus of je nou een kapperszaak hebt en klanten makkelijk een afspraak wilt laten inplannen, of een witgoedmonteur bent die alle services in je werkplaats goed wilt uitlichten…bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Wij helpen je met een gebruiksvriendelijke website, maar ook met gebruiksvriendelijke content. Daarnaast denken wij met je mee en houden we rekening met belangrijke zaken zoals search engine optimization. Naast je nieuwe website is namelijk de online vindbaarheid ook van groot belang. Het is namelijk wel noodzakelijk dat je potentiële klanten je ook kunnen vinden. 

Wanneer je kiest voor website laten maken Den Haag door Nofie, weet je zeker dat je goed geholpen wordt. Maar wat zijn nu de belangrijkste voordelen van een website van Nofie? Wij zetten het voor je op een rijtje:

Een Google vriendelijke website laten maken!

Een goed webdesign gaat natuurlijk verder dan alleen de looks. Het belangrijkste is dat je goed te vinden bent voor jouw ideale bezoeker. Hiervoor kennen wij alle juiste trucjes en toepassingen zodat je hoog boven de concurrent eindigt in Google en de leads binnen no time op je site zitten te browsen. De toepassing van SEO is hierbij een absolute must en dit doen we dan ook met de uiterste zorg. Zo ziet het er goed uit aan de voorkant maar klopt de site ook van de achterkant.

In de basis zijn alle websites die wij ontwikkelen voorzien van zoekmachine optimalisatie. Het WordPress CMS biedt hierin verschillende mogelijkheden. Het kan dan ook goed zijn dat je hierdoor al op verschillende zoektermen vindbaar wordt. Echter leert de praktijk dat bij zoekwoorden met een sterke concurrentie meer inspanningen nodig zijn. Dit is dan ook de reden dat wij de mogelijkheid bieden om op maandelijkse basis aan de SEO te gaan werken. Hierbij starten wij met een zoekwoorden onderzoek, we hebben dan een duidelijk beeld over de verschillende zoektermen waar we op vindbaar willen worden. Er wordt onder andere gekeken naar concurrentie en zoekvolume. Vervolgens zullen wij de teksten verder optimaliseren zodat we een goede basis hebben voor deze zoekwoorden. Wanneer deze optimalisaties uitgevoerd zijn, gaan wij aan de slag met linkbuilding. Door links te plaatsen op andere websites en terug te linken naar jouw website, bouw je online autoriteit op. Google hecht hier veel waarde aan. Dit resulteert dan ook in betere posities op Google.

Responsive website laten maken in Den Haag

Jouw bedrijf is de ander niet en daar houden wij natuurlijk rekening mee. De persoonlijke drive achter een bedrijf is wat het zo uniek maakt en we doen er alles aan dit het best tot uiting te laten komen. Dit is immers waar mensen op blijven afkomen. Alle details worden afgestemd op jouw voorkeuren, wij werken niet met templates maar creëren maatwerk.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je website goed zichtbaar is op verschillende apparaten. Tegenwoordig zien we dat steeds meer bezoekers je website via hun mobiel bekijken. In sommige branches is dit percentages zelfs meer dan de helft. Responsive webdesign is dan ook van ontzettend groot belang. Tijdens het ontwerpen van je website houden wij hier continue rekening mee. Dit is een van de zaken die ons onderscheidt ten opzichte van andere webdesigners en websitebouwers. Door ons continue te verplaatsen in jouw klant en deze centraal te stellen, zorgen wij voor de juiste navigatie en gebruiksvriendelijkheid. 

Ook een professionele website laten maken in Den Haag!

Nofie is het bedrijf waar je naar zoekt als je een website wilt laten maken in Den Haag. Neem contact met ons op zodat we een moment kunnen inplannen om alles uitvoerig te bespreken. Zo gaan we samen voor het allerbeste resultaat waar je jaren mee vooruit kunt!

Tijdens een eerste kennismaking zullen we alle kansen, wensen en mogelijkheden bespreken. Dit is tevens een goed moment om elkaar beter te leren kennen. Door te sparren over jouw bedrijf en de online kansen die er zijn, kunnen we een duidelijk actieplan opstellen om jouw nieuwe website te maken. Hierin kijken we niet enkel naar je website, maar naar de gehele online marketing! Dus, wil je een website laten maken en ben je een ondernemer uit Den Haag, aarzel dan niet en plan een vrijblijvend gesprek in om te zien wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen!