WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €499,-

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Jouw website laten maken door Professionals?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Jouw website laten maken door Professionals?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Jouw website laten maken door Professionals?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Website laten maken in Rotterdam? 

Heb jij een geweldig bedrijf en wil je daarvoor een minstens net zo geweldige website laten maken? Deel de visie van jouw onderneming met de wereld zodat de kracht achter je bedrijf alsmaar kan groeien. Ons doel is om al jouw eisen mee te nemen en tot een mooi ontwerp te komen voor je website.

Wat is er nou voor nodig om een succesvolle website te laten maken? Allereerst gaat het om de juiste klanten trekken, deze leads zijn essentieel voor jouw bedrijf. Na brainstormsessies komen we tot de kern van al jouw wensen en kunnen we aan de slag met het responsive webdesign op maat. We leveren kwaliteit af dat op elk toestel werkt en gaan door tot alle partijen tot in detail tevreden zijn. En het fijne is dat je zelf de site in beheer hebt en aanpassingen zo zijn doorgevoerd. Wel zo fijn in een altijd bewegende wereld.

Wat je branche ook is, een website laten maken is door ons altijd op maat. Door ervaring met verschillende bedrijven, weten we hoe je de juiste doelgroep trekt. Kies voor een pakket op maat en we plannen graag een gesprek met je in.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!
Mounia
Mounia
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Lees verder
Naoufal is deskundig, flexibel, professioneel en gepassioneerd over zijn vak! Ik had vanaf het allereerste contact het volledige vertrouwen in zijn ideeën. Hij communiceert open en transparant, denkt goed mee en komt met creatieve en originele oplossingen. Fijn dat je hier geen nummer bent maar dat er goed wordt geluisterd naar je wensen en Naoufal echt goed meedenkt.
Eu-Naturalstones
Eu-Naturalstones
Kwailiteit
Lees verder
Snel, netjes, geduldig, professioneel.. Ik heb denk ik wel 100x gemaild de afgelopen weken voor aanpassingen, wensen, extra opties, toch nog wat wijzigingen... Niets was teveel. Heel erg bedankt!
Sipass
Sipass
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Ik heb mijn eigen beelden en ideeën met Nofie.nl besproken. Dit is prefect omgezet. Mooi om te zien hoe het beeld in je hoofd tot een website wordt gemaakt. Dit had ik voor ogen. Ben erg blij met het resultaat!
Alex Brosecurityenservices
Alex Brosecurityenservices
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Heel erg tevreden over de website. En het geduld dat ze met ons had. En waren er kleine problemen dan was het binnen de kortste keren opgelost. Echt Super! Brosecurityenservices.com
Makaashandel
Makaashandel
Kwailiteit
Lees verder
Bij Naoufal heeft kennis van zaken en weet precies wat een klant zoekt voor het juiste budget!
Blinkt Facilities
Blinkt Facilities
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Nofie.nl is persoonlijk betrokken, flexibel en meedenkend in het hele proces. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening geboden vanuit Nofie.nl. Prima aanrader dus!
Hicham
Hicham
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
Ongeveer 1 maand geleden heeft Naoufal mijn website gemaakt naar alle tevredenheid. Naoufal luistert goed naar wat ik wil en voert het ook snel en professioneel uit.
Tom
Tom
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
Naoufal van Nofie.nl is erg snel, vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Ook blijft Naoufal 's nachts en in het weekend in contact. Naoufal beantwoordde ook andere vragen, die eigenlijk nikst e maken hadden met de webshop. Ik ben erg tevreden en blij met de resultaten van mijn webshop!
Virgil
Virgil
Waarde, Profesionaliteit
Lees verder
We hebben samen met Naoufal gekeken naar de best mogelijke invulling en ontwikkeling van onze website. Uiteindelijk het gewenste resultaat opgeleverd door Naoufal, waarvoor dank. Wij zouden hem voor een volgend project weer inschakelen.
Milouda
Milouda
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Het was een prettige samenwerking met Naoufal van Nofie.nl! Hij heeft een zeer professionele website voor mij gemaakt waar ik zeer blij mee ben. Naoufal hield goed (en geduldig) rekening met mijn wensen.
Redouan
Redouan
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Goede service! Bij vragen wordt je bijna vrijwel de zelfde dag geholpen. Ben erg blij met de nieuwe vormgeving!
Alex
Alex
Professionaliteit, Responsiviteit
Lees verder
Met de 100% tevredenheids garantie van Nofie.nl kan je nooit misgrijpen! Super klantvriendelijk en zeer meedenkend!
Glowmax
Glowmax
Responsiviteit
Lees verder
Bijzonder goede service. Reageert altijd in no time. Lost altijd alles op naar klant tevredenheid. Ik kan iedereen aanraden klant te worden bij Nofie.nl.
Previous
Next

FAQ WEBSITE LATEN MAKEN ROTTERDAM

Gemiddeld duurt het ongeveer tussen de 1 en 4 weken voordat de website helemaal af is en online gezet kan worden. Hoe lang het precies duurt, hangt af van verschillende factoren. Een eenvoudige website is natuurlijk een stuk sneller klaar dan een uitgebreide shop. Van te voren zullen we een inschatting maken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Een belangrijk onderdeel van een website zijn de foto’s en afbeeldingen. Met de juiste foto’s kun je een goed beeld geven van je product of dienst aan de bezoeker. Daarnaast kun je met pakkende teksten je bezoeker overtuigen om met jou in zee te gaan. Omdat je zelf goed weet waar je bedrijf voor staat, is het handig als je zelf de teksten en afbeeldingen aanlevert. Maar natuurlijk kunnen we je helpen en adviseren om dit op de juiste manier te doen. Ook kunnen we de teksten optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

Het is inderdaad mogelijk om zelf dingen aan te passen, wij werken met een gebruiksvriendelijke CMS, namelijk WordPress. Aanpassingen aan de tekst of afbeeldingen zijn dus eenvoudig door te voeren. Heb je toch liever dat wij dit voor je doen? Dat is ook mogelijk! Wij kunnen de website voor je onderhouden en wijzigingen voor je doorvoeren, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Zeker! De website maken is één ding, maar daar houdt het niet op. Jouw website moet natuurlijk 24/7 bereikbaar zijn voor je bezoekers. Dit is dan ook de reden dat wij razendsnelle hosting en onderhoud aanbieden en je website goed beveiligen. Daarnaast maken we regelmatig een backup, zodat we zeker zijn dat er niets verloren gaat!

Wanneer je website helemaal af is, wil je natuurlijk ook nieuwe bezoekers trekken. Het is daarom belangrijk dat je website goed vindbaar is. Om dit mogelijk te maken bieden wij ook verschillende SEO pakketten aan. Hiermee zorgen we ervoor dat we je website vindbaar wordt op relevante zoektermen!

Voordat we beginnen met het maken van je nieuwe website is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van jou en je bedrijf. Tijdens een eerste adviesgesprek zullen we je wensen en behoefte bespreken. Als alles duidelijk is, kunnen we beginnen met het ontwikkelen van je website. Tijdens de ontwikkeling zullen we regelmatig contact hebben en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Ook is er meer dan genoeg ruimte om feedback te geven zodat we dit kunnen verwerken. 

webshop laten maken Rotterdam

In slechts vijf stappen een website laten maken

Ons doel is om voor iedere ondernemer een professionele, betaalbare en conversiegerichte website te kunnen maken. Met ons resultaatgerichte stappenplan kunnen wij de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs bieden, met als insteek een winstgevende website. Wij werken altijd met een strak en duidelijk plan waardoor we vrijwel altijd binnen vijf dagen de eerste opzet af hebben.  Om ons stappenplan te kunnen toepassen bespreken we eerst al je wensen en eisen, om zo een duidelijk en helder beeld te creëren. We bespreken dan punten als; wat voor indruk je wilt achterlaten bij je bezoekers en wat voor functionaliteiten de website moet hebben. Daarnaast hebben we natuurlijk ook content nodig, oftewel de afbeeldingen en teksten. Door dit allemaal in orde hebben kunnen we direct grote stappen maken met het designen en vullen van de website. Wanneer de eerste opzet af is bespreken we samen het design en gaan we verder aan de hand van jouw feedback.  Mocht je graag meer informatie willen over het laten maken van een website, kan je ons altijd bellen of een afspraak in plannen. Dan zetten we de koffie alvast klaar!

Project kickoff meeting

Tijdens de project kickoff meeting bespreken we al je wensen en eisen, meestal doen wij dit telefonisch of via zoom.

Toeleveren van de content

Voordat we beginnen met bouwen van je website, hebben we alle content nodig. Hierdoor kunnen we direct grote stappen maken!

Het bouwen van de website

Wanneer we alles hebben besproken en een duidelijk plan hebben, starten wij met het ontwerpen van de website.

Correctierondes

Na de elke oplevering bespreken en verwerken we je feedback. Het aantal correctierondes is afhankelijk van je pakket.

Oplevering

Pas wanneer je 100% tevreden bent met je website halen wij hem van coming soon af. Nu kun jij beginnen met het binnen halen van bezoekers!

Website laten maken Rotterdam

Website laten maken Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken en is het vaak zelfs een heel belangrijk onderdeel van het bedrijf. Een goede website is niet alleen informatief, maar zorgt ervoor dat er iedere week nieuwe leads, klanten en opdrachten binnen komen.

Website laten maken Rotterdam - Nofie.nl

De voordelen van een website van Nofie

Wij hebben al een hoop ondernemers mogen helpen aan een nieuwe website. Er zijn namelijk een aantal belangrijke voordelen aan onze websites. Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet. 

Een website laten maken die goed vindbaar is

Een mooie website is natuurlijk leuk, maar daar stopt het niet. Je wilt immers ook dat je website goed vindbaar is. De websites die wij maken zijn geoptimaliseerd voor Google. Wij zorgen ervoor dat je een goede basis hebt, zodat je klanten bij jou uitkomen. Er zoeken namelijk dagelijks mensen naar jouw producten of diensten. Op het moment dat zij de resultaten in Google zien wil je dat jouw website hier staat en niet je concurrent.

Professionele website laten maken en toch betaalbaar?

Een goede website is belangrijk, maar je wilt hier niet direct duizenden euro’s voor kwijt zijn. Wij snappen dit en hebben door de jaren heen een hoop ervaring op gedaan. Door onze processen en werkwijze te optimaliseren kunnen wij een professionele website leveren, zonder dat je hier veel geld voor kwijt bent. Onze klanten zien het ook wel als de perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Webdesign op maat

Ieder bedrijf is anders en hier moet dan ook rekening mee gehouden worden tijdens het ontwikkelen van een website. Samen met jou bespreken we de eisen en wensen zodat we precies weten hoe wij te werk moeten gaan. Op het moment dat dit duidelijk is, kunnen we starten met het ontwikkelen van je website. Wij werken niet met vaste templates of ontwerpen, maar maken iedere website helemaal op maat!

Ook een professionele website laten maken in Rotterdam

Ben je op zoek naar een bedrijf die je kan helpen met het ontwikkelen van een op maat gemaakte website die perfect aansluit op je bedrijf, en dat alles voor een betaalbaar tarief? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Een waanzinnige website laten maken Rotterdam

Wil je een website laten maken? Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent. Het is onze kracht om je wensen om te zetten in een mooi en goed ontwerp. Ons doel is om zoveel mogelijk ondernemers aan een geweldige website te helpen.

Het succes van onze websites is dat wij precies weten wat er voor nodig is om meer leads en klanten te trekken. Wij hebben namelijk ruime ervaring in verschillende branches. Wat voor soort bedrijf je ook hebt, het wordt altijd een succes!

Recent opgeleverd

Onderhoud en ondersteuning

Vergroot je online succes!

Veranderingen binnen bedrijven gaan ontzettend snel. Het is dan ook belangrijk dat de informatie op je website altijd up to date is. Helaas heb je hier als ondernemer niet altijd de tijd voor. Dit is dan ook de reden dat wij na het opleveren van je website, onderhoud en ondersteuning aanbieden. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een goede beveiliging en hosting, ook passen we de website aan als er dingen moeten veranderen.

Onderhoud en ondersteuning

Vergroot je online succes!

Veranderingen binnen bedrijven gaan ontzettend snel. Het is dan ook belangrijk dat de informatie op je website altijd up to date is. Helaas heb je hier als ondernemer niet altijd de tijd voor. Dit is dan ook de reden dat wij na het opleveren van je website, onderhoud en ondersteuning aanbieden. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een goede beveiliging en hosting, ook passen we de website aan als er dingen moeten veranderen.