WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €499,-

BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Jouw website laten maken door
door Professionals

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Website laten maken in Rotterdam?

Heb jij een geweldig bedrijf en wil je daarvoor een minstens net zo geweldige website laten maken Rotterdam? Deel de visie van jouw onderneming met de wereld zodat de kracht achter je bedrijf alsmaar kan groeien. Ons doel is om al jouw eisen mee te nemen en tot een mooi ontwerp te komen voor jouw website.

Wat is er nou voor nodig om een succesvolle website te laten maken in Rotterdam? Allereerst gaat het om de juiste klanten trekken, deze leads zijn essentieel voor jouw bedrijf. Na brainstormsessies komen we tot de kern van al jouw wensen en kunnen we aan de slag met het responsive webdesign op maat. We leveren kwaliteit af dat op elk toestel werkt en gaan door tot je tevreden bent. En het fijne is dat je zelf de site in beheer hebt en aanpassingen zo zijn doorgevoerd. Wel zo fijn in een altijd bewegende wereld.

Wat je branche ook is, een website laten maken Rotterdam is door ons altijd op maat. Door ervaring met verschillende bedrijven, weten we hoe je de juiste doelgroep trekt. Kies voor een pakket op maat en we plannen graag een gesprek met je in.

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!

Professionele website laten maken en toch betaalbaar?

Een goede website is belangrijk, maar je wilt hier niet direct duizenden euro’s voor kwijt zijn. Wij snappen dit en hebben door de jaren heen een hoop ervaring op gedaan. Door onze processen en werkwijze te optimaliseren kan je bij ons een professionele website laten maken, zonder dat je hier veel geld voor kwijt bent. Onze klanten zien het ook wel als de perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

FAQ WEBSITE LATEN MAKEN ROTTERDAM

Gemiddeld duurt het ongeveer tussen de 1 en 4 weken voordat de website helemaal af is en online gezet kan worden. Hoe lang het precies duurt, hangt af van verschillende factoren. Een eenvoudige website is natuurlijk een stuk sneller klaar dan een uitgebreide shop. Van te voren zullen we een inschatting maken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Een belangrijk onderdeel van een website zijn de foto’s en afbeeldingen. Met de juiste foto’s kun je een goed beeld geven van je product of dienst aan de bezoeker. Daarnaast kun je met pakkende teksten je bezoeker overtuigen om met jou in zee te gaan. Omdat je zelf goed weet waar je bedrijf voor staat, is het handig als je zelf de teksten en afbeeldingen aanlevert. Maar natuurlijk kunnen we je helpen en adviseren om dit op de juiste manier te doen. Ook kunnen we de teksten optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

Het is inderdaad mogelijk om zelf dingen aan te passen, wij werken met een gebruiksvriendelijke CMS, namelijk WordPress. Aanpassingen aan de tekst of afbeeldingen zijn dus eenvoudig door te voeren. Heb je toch liever dat wij dit voor je doen? Dat is ook mogelijk! Wij kunnen de website voor je onderhouden en wijzigingen voor je doorvoeren, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Zeker! De website maken is één ding, maar daar houdt het niet op. Jouw website moet natuurlijk 24/7 bereikbaar zijn voor je bezoekers. Dit is dan ook de reden dat wij razendsnelle hosting en onderhoud aanbieden en je website goed beveiligen. Daarnaast maken we regelmatig een backup, zodat we zeker zijn dat er niets verloren gaat!

Wanneer je website helemaal af is, wil je natuurlijk ook nieuwe bezoekers trekken. Het is daarom belangrijk dat je website goed vindbaar is. Om dit mogelijk te maken bieden wij ook verschillende SEO pakketten aan. Hiermee zorgen we ervoor dat we je website vindbaar wordt op relevante zoektermen!

Voordat we beginnen met het maken van je nieuwe website is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van jou en je bedrijf. Tijdens een eerste adviesgesprek zullen we je wensen en behoefte bespreken. Als alles duidelijk is, kunnen we beginnen met het ontwikkelen van je website. Tijdens de ontwikkeling zullen we regelmatig contact hebben en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Ook is er meer dan genoeg ruimte om feedback te geven zodat we dit kunnen verwerken. 

In slechts vijf stappen een website laten maken

Ons doel is om voor iedere ondernemer een professionele, betaalbare en conversiegerichte website te kunnen maken. Met ons resultaatgerichte stappenplan kun je een website laten maken Rotterdam van van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Met als insteek een winstgevende website. Wij werken altijd met een strak en duidelijk plan waardoor we vrijwel altijd binnen vijf dagen de eerste opzet af hebben. 

Om ons stappenplan te kunnen toepassen bespreken we eerst al je wensen en eisen, om zo een duidelijk en helder beeld te creëren. We bespreken dan punten als; wat voor indruk je wilt achterlaten bij je bezoekers en wat voor functionaliteiten de website moet hebben. Daarnaast hebben we natuurlijk ook content nodig, oftewel de afbeeldingen en teksten. Door dit allemaal in orde hebben kunnen we direct grote stappen maken met het designen en vullen van de website. Wanneer de eerste opzet af is bespreken we samen het design en gaan we verder aan de hand van jouw feedback. 

Mocht je graag meer informatie willen over het laten maken van een website, kan je ons altijd bellen of een afspraak in plannen. Dan zetten we de koffie alvast klaar!

Project kickoff meeting

Tijdens de project kickoff meeting bespreken we al je wensen en eisen, meestal doen wij dit telefonisch of via zoom.

Toeleveren van de content

Voordat we beginnen met bouwen van je website, hebben we alle content nodig. Hierdoor kunnen we direct grote stappen maken!

Het bouwen van de website

Wanneer we alles hebben besproken en een duidelijk plan hebben, starten wij met het ontwerpen van de website.

Correctierondes

Na de elke oplevering bespreken en verwerken we je feedback. Het aantal correctierondes is afhankelijk van je pakket.

Oplevering

Pas wanneer je 100% tevreden bent met je website halen wij hem van coming soon af. Nu kun jij beginnen met het binnen halen van bezoekers!

Website laten maken Rotterdam

Website laten maken Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken en is het vaak zelfs een heel belangrijk onderdeel van het bedrijf. Een goede website is niet alleen informatief, maar zorgt ervoor dat er iedere week nieuwe leads, klanten en opdrachten binnen komen.

Een website laten maken die goed vindbaar is

Een mooie website laten maken Rotterdam is natuurlijk leuk, maar daar stopt het niet. Je wilt immers ook dat je website goed vindbaar is. De websites die wij maken zijn geoptimaliseerd voor Google. Wij zorgen ervoor dat je een goede basis hebt, zodat je klanten bij jou uitkomen. Er zoeken namelijk dagelijks mensen naar jouw producten of diensten. Op het moment dat zij de resultaten in Google zien wil je dat jouw website hier staat en niet je concurrent.

Goedkope website laten maken Rotterdam

Een website laten maken Rotterdam die perfect aansluit op je bedrijf, en dat alles voor een betaalbaar tarief? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Een waanzinnige website laten maken Rotterdam

Wil je een website laten maken Rotterdam? Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent. Het is onze kracht om je wensen om te zetten in een mooi en goed ontwerp. Ons doel is om zoveel mogelijk ondernemers aan een geweldige website te helpen.

Het succes van onze websites is dat wij precies weten wat er voor nodig is om meer leads en klanten te trekken. Wij hebben namelijk ruime ervaring in verschillende branches. Wat voor soort bedrijf je ook hebt, het wordt altijd een succes!