WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €499,-
BINNEN 1 WEEK NA AKKOORD ONLINE

Website laten maken

Meer leads, sales of naamsbekendheid? Wij doen het!

Een professionele en representatieve website is tegenwoordig eigenlijk gewoon onmisbaar. Of je nu producten verkoopt via een webshop, of een dienstverlener bent, een website laten maken is van groot belang. Jouw klanten zijn 24 uur per dag op zoek naar nieuwe diensten en producten, hierdoor is jouw website in veel gevallen het eerste wat ze zien van je bedrijf. En zoals we allemaal weten is er geen tweede kans voor een eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat potentiële klanten zaken met jou zullen doen, moet je website op orde zijn. Wij komen graag met je in contact, en zetten onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van een professionele website graag voor je in!

Kosteloos adviesgesprek

Laten we samen sparren over jouw website

Verschillende soorten websites en webshops

Er zijn allerlei verschillende soorten websites en webshops die wij ontwikkelen. Van een zakelijke website tot een webshop, wij staan voor je klaar! In de basis werken wij altijd met het content management systeem WordPress. Of het nu gaat om een zeer uitgebreide webshop met veel custom functionaliteiten of een kleine website voor een lokale vakman, het maakt voor ons niet uit! Wij zorgen ervoor dat wij een website maken die precies past bij jou en je bedrijf. Door ons goed te verplaatsen in jouw klanten, kunnen wij een nieuwe website ontwikkelen, die heel gebruiksvriendelijk is en je bedrijf helpt aan meer klanten, conversies en omzet!

Alles op maat gemaakt

Wil je een professionele website laten maken dan zijn er een aantal zaken waar je goed over na moet denken. Wij vinden het in ieder geval altijd een absolute aanrader om te kiezen voor een maatwerk website. Er zit zo ontzettend veel verschil tussen wat bedrijven aanbieden, hoe zij werken, en dus ook hoe hun website moet zijn. Een standaard template of eenvoudige website is dan ook niet voldoende. Ten minste, niet als je wilt dat je website jouw bedrijf naar een hoger niveau wil tillen. Dat is bij ons altijd het doel, er zit namelijk ontzettend veel potentie in je website en online vindbaarheid. Veel bedrijven maken hier nog niet optimaal gebruik van en dat vinden wij zonden. Dus, wil je een complete website laten maken die volledig op maat is en goed aansluit op jouw wensen? Dan ben helpen we je graag verder met het maken van de perfecte website!

De kosten voor het laten maken van een website

Wanneer je een website laat maken, moet dit natuurlijk wel in je budget passen. Wanneer wij websites bouwen, vinden wij het vooral belangrijk dat een website zich terugverdient. Door ons te richten op conversie en het genereren van relevante bezoekers, zorgen wij ervoor dat je meer omzet behaald, waardoor je een website zo snel mogelijk een website terugverdiend.

Wat de exacte kosten voor een website laten maken zijn, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoeveel pagina’s en welke functionaliteit de website moet hebben. Tijdens een eerste advies gesprek zullen we dit in kaart brengen zodat we je een voorstel kunnen doen met de kosten

Website laten maken? Dit is onze werkwijze

Wij bouwen professionele websites, het is dan ook belangrijk om gestructureerd te werk te gaat. Wij beginnen altijd met een gratis adviesgesprek. Tijdens dit moment kunnen wij kennismaken, en gaan we dieper in op de wensen die je hebt. Samen kunnen we de doelstellingen en functionaliteiten vaststellen. Op basis hiervan kunnen wij een eerste versie ontwikkelen, zodat je een eerste indruk krijgt van je nieuwe website. Vervolgens ie er meer dan genoeg ruimte om feedback te geven zodat je website helemaal naar wens zal worden. Tijdens dit moment zullen wij regelmatig contact hebben om verschillende onderdelen te bespreken. Samen zullen we tot een mooi eindresultaat komen!

Gebruiksvriendelijk en conversiegerichte website laten maken

Een van de belangrijkste onderdelen van een website is dat deze gebruiksvriendelijk is. Om online succes te behalen staat dit voorop. Wanneer je bezoekers iets niet kunnen vinden of onduidelijk zijn, is dat in veel gevallen een reden om de website te verlaten, en dat willen we natuurlijk ten alle tijden voorkomen. We stellen daarom een duidelijk doel voor de nieuwe website. Moet de nieuwe site zorgen voor meer leads, sales of moeten we ons op iets anders richten? Als dit duidelijk is, zullen wij een website ontwerpen die ervoor zorgt dat er meer conversies behaald zullen worden uit de website. Uiteraard heb je uiteindelijk een mobielvriendelijke site die altijd goed te bekijken is.

Een prettige samenwerking zonder verrassingen achteraf

Ga je een website laten maken website laten maken, wil je natuurlijk dat alles soepel verloopt. De reden dat wij keer op keer tevreden klanten hebben, is dat wij open, eerlijk en transparant zijn over de kosten en over onze werkwijze. Wanneer je huidige site vernieuwd moet worden, wil je immers niet voor verrassingen komen te staan. Wij hebben al ontzettend veel kleine en middelgrote bedrijven mogen helpen met maatwerk websites. Je bent bij ons dus hoe dan ook verzekerd van een uniek webdesign, korte communicatielijnen, een klantvriendelijk bedrijf en een professionele website. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan gratis een kennismakingsgesprek in. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via telefoon of e-mail.

Full service internetbureau, van webdevelopment tot zoekmachine optimalisatie

Wanneer je online succes wilt behalen en goed vindbaar wilt worden, begint dat natuurlijk allemaal bij een nieuwe website laten maken. Een website die professioneel is en zorgt voor meer klanten en omzet. Wanneer je WordPress website eenmaal online staat, is zaak dat er relevante bezoekers op je website komen, bijvoorbeeld via zoekmachines of social media. Het is dan ook verstandig om aan de slag te gaan met online marketing. Dit is een vak apart maar wij hebben al veel andere ondernemers fantastisch geholpen om de online vindbaarheid te verbeteren. Van SEO optimalisaties, online advertenties of social media, wij kunnen je helpen aan meer bezoekers.

FAQ Website laten maken

Waarom zou ik een website laten maken door Nofie.nl?

De reden dat steeds meer ondernemers kiezen voor een website van Nofie.nl is eigenlijk heel eenvoudig. Tijdens het maken van je website is het belangrijk dat het ontwerp perfect aansluit op jouw wensen en je bedrijf. Het is dan ook verstandig om regelmatig contact te hebben. Dit is waar wij ons onderscheiden. Tijdens het bouwen van de website bieden wij namelijk de optie om wekelijks langs te komen om de voortgang te bespreken. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen en eventuele aanpassingen direct door te voeren. Op deze manier komen samen tot een geweldige eindresultaat.

Kunnen jullie mijn website ook onderhouden en beheren?

Je website beheren en onderhouden is ook iets wat wij voor je kunnen doen, van hosting tot aanpassingen doorvoeren, wij staan voor je klaar. Het website bijhouden is relatief eenvoudig, dus mocht je dit zelf willen doen, kan dat natuurlijk ook. In WordPress kun je eenvoudig dingen aanpassen, de tekst of afbeeldingen wijzigen is snel gedaan. Verder hoe je je geen zorgen te maken over de technische onderdelen. Wij zorgen voor een veilige website en zullen regelmatig updaten, deze updates zorgen ervoor dat je moderne website het altijd goed doet!

Hoelang duurt het voordat mijn website af is?

Dit hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoeveel werk het is. Voor een eenvoudige site kunnen wij soms al in een periode van 1 week opleveren, terwijl complexe webshops wel 1 a 2 maanden kunnen kosten. Tijdens het eerste gesprek zullen we alle werkzaamheden in kaart brengen zodat we een inschatting kunnen maken over de levertijd.

Kunnen jullie mijn oude website aanpassen?

In sommige gevallen is het mogelijk om een oude website een nieuw design te geven met wat aanpassingen. Toch zien wij dat wanneer een website sterk verouderd is, een nieuwe website laten maken een stuk verstandiger is. We kunnen dan alles helemaal opnieuw opbouwen en op de juiste manier inrichten.