WEBSHOP LATEN MAKEN VANAF €699,-
BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

WooCommerce webshop laten maken

Conversiegerichte webshop met een op maat gemaakt design

Meer bekendheid, omzet en sales? Wij helpen je graag met een WooCommerce webshop. Liefst één die gemakkelijk te beheren is en waarvan je de bediening snel leert kennen. Wij adviseren om door ons een WooCommerce webshop te laten maken. Wij ontwikkelen webshops in jouw huisstijl, volgens de laatste eisen, webdesign en technische kennis zorgen voor een stabiele basis. Door de krachtige SEO zullen klanten je producten snel weten te vinden. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we je kunnen adviseren over de mogelijkheden. Heb je een specifieke wens? Wij helpen je graag!

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een plug in die als uitbreiding van WordPress kan worden gebruikt. Zoals je weet is dat één van de meest gebruiksvriendelijke en populaire CMS-systemen. Miljoenen websites in de wereld draaien op WordPress. WooCommerce is een plugin voor WordPress. Het systeem is in tien jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire en flexibele webshop systemen. Doordat de gedachte achter de webshop identiek is aan WordPress, is het beheer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Er zijn honderden plugins gebouwd om de webshop volledig naar eigen inzicht is aan te passen. Uiteraard kun je de juiste payment provider hiermee integreren en ben je verzekerd van een beveiligde verbinding. Verder kunnen we je ook helpen met je webshop optimaliseren voor zoekmachines.

Werkwijze realisatie WooCommerce webshop

Om een goede webshop te kunnen maken, die aansluit bij jouw wensen, gaan we eerst voor een gesprek om tafel of plannen we een video bijeenkomst. Tijdens dat gesprek leg je uit wat de bedoeling is van je webshop en welke verwachtingen je ervan hebt. Ook de functionele details worden besproken, zoals de output om de producten te verzenden en de wijze waarop de klantgegevens worden georganiseerd. Vervolgens gaan wij aan de slag om je WooCommerce webshop te maken. De volgende stappen worden daarbij doorlopen.

Kennismaking en strategie

Dit is het gesprek waarin je uitlegt welke verwachtingen je hebt van de webshop. Uiteraard is dit ook een goede gelegenheid om vragen te stellen. We kunnen samen de strategie bepalen voor jouw professionele webshop, alle specifieke wensen bespreken zodat we de perfecte start kunnen realiseren met het ontwerpen van je nieuwe webshop. Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress webshops. Dit zorgt voor uitgebreide mogelijkheden, een maatwerk ontwerp en een responsive webshop.

 

Terugbelverzoek

Vul het onderstaande formulier in en ik bel je z.s.m. terug!
webshop laten maken

Aanleveren van de content

Om de functionaliteit van de WooCommerce webshop te kunnen maken en testen hebben we een aantal voorbeeldproducten nodig. Die worden in de webshop gezet, zodat je kunt zien wat het eindresultaat is. Als de webshop klaar is worden de producten door jou zelf in de catalogus gezet.

Bouwen van de webshop, revisie en oplevering

Wij gaan nu aan het werk om de webshop op basis van jouw aanwijzingen te maken. Voor jou zit er niets anders op dan een paar dagen geduld te hebben.

Als de WooCommerce webshop zijn voltooiing nadert laten we het voorlopige resultaat aan je zien. Dat is het moment waarop je ons feedback kunt geven over dingen die je graag anders zou zien.

Als alle aanpassingen zijn verwerkt is de webshop klaar en kan hij live gaan. Vanaf dat moment kun je zelf producten toevoegen en kan de verkoop beginnen.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de complexiteit duurt dat 1 tot 4 weken. Wil je een Woocommerce webshop laten maken zullen wij tijdens een kennismaking alle wensen bespreken en een plan opstellen. Zo weten we zeker dat je WordPress webshop helemaal naar wens zal zijn. Daarnaast geven we je een indicatie voor wanneer deze live kan gaan.

Dat hangt ervan af hoe ingewikkeld de webshop is. Vraag voor meer informatie een offerte aan. De kosten voor Woocommerce webshops hangen namelijk af van verschillende factoren. Heb je speciale functionaliteiten nodig? Moet deze goed vindbaar zijn? Heb je maatwerk koppelingen nodig of premium plugins, het zijn allemaal zaken die wij duidelijk moeten hebben.

Zeker, onze Woocommerce specialisten kunnen je helpen met het beheren van je Woocommerce webwinkel. Tegen vaste maandelijkse kosten ben je zeker van professioneel onderhoud door onze Woocommerce specialist.

Zeker wij hebben de afgelopen jaren voor tientallen ondernemers een maatwerk Woocommerce webshop gemaakt. Uiteraard met alle benodigde plug ins, goede hosting en alle extra functionaliteiten. Ga je een e-commerce website laten ontwikkelen ben je bij ons aan het juiste adres.