WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €499,-
BINNEN 24 UUR NA AKKOORD ONLINE

Zakelijke website laten maken

Een zakelijke website laten maken is een must voor elk bedrijf. Voor de bezoekers van je site is niets zo vervelend als dat zij moeten zoeken naar informatie en iets niet kunnen vinden. Het is dan ook van groot belang dat alles naar behoren werkt en gebruiksvriendelijk is. Wij zorgen naast een perfecte website ook voor een eigentijds ontwerp, dat de site nieuwe klanten genereert en dat hij altijd werkt. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst. Je kunt bij ons aan zakelijke maatwerk website verwachten in het WordPress CMS die goed vindbaar is is voorzien van de beste techniek.

Stappenplan voor jouw maatwerk website

Een website laten maken is in eerste instantie een kwestie van communicatie. Voordat we aan het werk gaan moeten onze specialisten weten welke verwachtingen jij van de website hebt. Om daar een goed beeld van te krijgen gaan we eerst het gesprek aan. Dat kan face to face, maar ook door middel van een videogesprek. Je kunt precies aangeven waar je website allemaal aan moet voldoen en wat je verwacht van je website. Samen kunnen we sparren over de kansen en mogelijkheden voordat we de website bouwen. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe we jou kunnen adviseren over je nieuwe zakelijke website. Je krijgt dan ook een website die perfect aansluit op jouw en je bedrijf zodat deze voor meer omzet zal zorgen.

Terugbelverzoek

Een website laten maken in Rotterdam? Nofie.nl helpt je graag verder!

Professioneel, maar niet ingewikkeld

Een professionele website is natuurlijk onmisbaar voor een serieus bedrijf. Gelukkig hoeft dit helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wij bouwen websites in jouw huisstijl en kunnen deze indien gewenst ook beheren. Van e-mailadres, domeinnaam tot hosting, wij kunnen het allemaal voor je regelen. We komen graag met je in contact zodat we samen kunnen sparren over nieuwe ideeën en de ontwikkeling van jouw website. Tijdens een eerste gesprek heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen over je nieuwe website en je wensen duidelijk te maken. Op deze manier krijgen we een helder beeld van jouw en je bedrijf. Dit zorgt dat wanneer je nieuwe website live staat, je helemaal tevreden zult zijn. Professionele websites tegen vaste kosten, dat is wat je kunt verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Het bouwen van een website in het WordPress CMS

Wanneer we duidelijk hebben waar je website allemaal aan moet voldoen, gaan we beginnen met het bouwen van jouw moderne website in het content management systeem WordPress. Afhankelijk van de complexiteit en functionaliteit duurt het meestal 1 tot enkele weken voordat je website af is. Door onze expertise weten wij goed hij wij een website kunnen ontwikkelen die goed past bij hetgeen dat je verwacht. In de meeste gevallen ontvangen wij dan ook veel positieve reacties op de eerste conceptversie. Uiteraard is er nog meer dan genoeg ruimte om feedback te geven op hetgeen dan wij gemaakt hebben voordat we de website live zetten.

Onderhoud van de website

Wanneer je website online staat wil je vanzelfsprekend dat deze naar behoren blijft werken. Het hosten van je website en andere technische zaken kun je dan ook volledig aan ons uitbesteden. Hierdoor kun jij je volledig richten op je onderneming. Aangezien deze zaken behoorlijk wat technische kennis vereisen, is het verstandig om dit te laten uitvoeren door een professional met een passie voor websites. Wil je toch liever je eigen website beheren en onderhouden, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden ondernemers hierin de vrijheid om te doen wat wij willen, maar zullen altijd klaar staan om te ondersteunen waar dat nodig is. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over het onderhoud van je website!

Jouw website optimaliseren voor meer bezoekers

Uiteraard wil je dat je website ook goed vindbaar is. Wij helpen je dan ook met de optimalisatie om hoger in de zoekresultaten naar voren te komen zodat je vindbaarheid verbeterd. Dit is een zeer belangrijk onderdeel. In combinatie met een professionele website die geoptimaliseerd is voor conversie zorgen wij ervoor dat je meer producten zult verkopen, of meer aanvragen zult ontvangen. Wil je ook een nieuwe website laten maken en ben je benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in! Tijdens dit gesprek zullen we er samen achter komen wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf. We zullen kijken naar de kansen op gebied van online marketing, maar ook waar je website allemaal aan moet voldoen. We stellen samen een plan op voordat we je website maken!